Dziennik Pracy Lenia - Flejva - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik Pracy Lenia - Flejva (/Temat-Dziennik-Pracy-Lenia-Flejva-112871) |
RE: Dziennik Pracy Lenia - Flejva - Flejva - 29-04-2015 23:08 29 Kwietnia. Zrezygnowałem z CS:GO Lounge, nie dla mnie , zbytnia losowosc wygranych i przegranych. ( Tak dzis same przegrane) Facebook - 59 wejsc w linki shorte ( Dziwi mnie to ze caly czas spada mimo tego iz zasieg i lajki rosna) Skoro klikam w Lucre Labs to zacząłem także w Paid Verts. Pospamowałem troche jutro zobaczymy tego wyniki - Nutriprofits Jutro podziałam też cos z G2A.COM Dzięki że te kilka osób czyta te śmieci RE: Dziennik Pracy Lenia - Flejva - Flejva - 01-05-2015 09:36 30 Kwietnia Fanpage - 70 wejsc w linki, dzis sprobuje bez maskowania zobaczymy jakie beda statystyki. Stworzyłem 2 konta FB , damskie do NutriProfits , meskie do g2a i moze jakiegos spamiku. Troche powysyłałem linki z g2a.com co dało 40 wejsc, nie licze przy tylu nawet na leada Jak dobije 300 dostane nowe nisze ^^ Sciagnalem kilka VPN'ow na telefon i w apkach w ktorych mozna jakies drobne zarobic pojawiło sie tysiace ofert zobaczymy co z tego bedzie. PV/LL/OJOO Wyklikane. RE: Dziennik Pracy Lenia - Flejva - Prostovzdrr - 01-05-2015 12:01 Powodzenia! RE: Dziennik Pracy Lenia - Flejva - Flejva - 02-05-2015 00:20 1 Maja Nic ciekawego. Fanpage 52 wejscia w linki , jednak to nie problem z linkami ;/ Jeszcze mniej gdy wrzucilem te prosto z shorte. 2 Konta FB zweryfikowane przez tel. Reszta wyklikana. Planuje sprobowac z filmikami na youtube ale nie wiem czy jutro czy dopiero w poniedzialek zaczne. Czas zbierac znajomych na kontach na FB i potem zobaczy sie. RE: Dziennik Pracy Lenia - Flejva - mysc - 02-05-2015 09:38 Hmm..jak chcesz to podaj mi na PW link do FP, mógłbym zerknąć czy coś bym zmienił RE: Dziennik Pracy Lenia - Flejva - adios123 - 02-05-2015 11:02 Powodzenia, coś słabo idzie ale będzie lepiej . RE: Dziennik Pracy Lenia - Flejva - Flejva - 02-05-2015 23:57 2 Maja Facebook - 55 wejsc w linki shorte. Facebook zablokował mi na jednym z kont mozliwosc lajkowania FP przez 30 dni.. Fuck logic.. +2 konta maja blok postow na nie wiadomo ile... Jutro/poniedziałek zaczne cos dzialac z filmikami na youtubie. Dziekuje mysc za drobną pomoc na PW, zobaczymy jak w tym miesiacu statystyki wyjda FP. RE: Dziennik Pracy Lenia - Flejva - Money. - 03-05-2015 13:20 @Flejva Wyczyść skrzynkę Powoli do celu. RE: Dziennik Pracy Lenia - Flejva - MD96 - 03-05-2015 13:46 Powodzenia, początki zawsze są zniechęcające. RE: Dziennik Pracy Lenia - Flejva - Flejva - 03-05-2015 18:36 Skrzynka oczyszczona, dziekuje za miłe słowa , chciał bym cos podziałać w subach/premium sms , ale to nie dla mnie Juz widze troche wiecej wejsc dzieki poradom Pana @mysc i dziekuje. |