![]() |
Od 9zł do 200zł dziennie - Dziennik Pmxq - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Od 9zł do 200zł dziennie - Dziennik Pmxq (/Temat-Od-9zl-do-200zl-dziennie-Dziennik-Pmxq-112861) |
RE: Dziennik zarabiania Pmxq - patryk0407 - 29-04-2015 22:02 Bardzo ładnie ![]() ![]() RE: Dziennik zarabiania Pmxq - poduszka12 - 30-04-2015 19:04 No powodzenia ![]() RE: Dziennik zarabiania Pmxq - Pmxq - 30-04-2015 22:38 Dzięki chłopaki, cieszę się że ktoś to czyta ![]() Dzień 8,9 ![]() tak mi idzie ![]() ![]() ![]() Podsumowanie kwietnia: 211,50zł/100zł - tak kończę kwiecień i jestem hepi, bo moim celem była skromna stówa a jest ponad drugie tyle ![]() w ciągu kwietnia udało mi się również zarobić na pewniej sieci afiliacyjnej trochę kasy ![]() ![]() Cel na maj: 500zł! ![]() ![]() Dzisiaj zainstalowałem na swoim tablecie aplikację CashPirate - dzięki niej można dorobić grosza na systemie android. Zasada działania prosta - pobieramy aplikacje i uruchamiamy ( bądź też oglądamy filmiki, robimy ankiety, instalujemy aplikacje na 3 dni itp ), a za to z kolei dostajemy coinsy ![]() ![]() ![]() ![]() Zobaczymy ile zbiorę $$ na tej apce w ciągu maja ![]() Pozdro! Zapraszam do komentowania ![]() RE: Dziennik zarabiania Pmxq - Prostovzdrr - 01-05-2015 11:50 Chętnie poobserwuję powodzenia ![]() Chętnie poobserwuję powodzenia ![]() RE: Dziennik zarabiania Pmxq - Pmxq - 03-05-2015 00:22 Dzień 10/11 za wiele nie narobiłem, dzisiaj 1,5h spamiku, a wczoraj wpadło z automatu ( spam wieczorny z dnia poprzedniego ) ![]() ![]() wypłaciłem kasę z hotcash na paypal ale niestety jest zamrożona na 21 dni ![]() ![]() ![]() Cel na maj: 60zł/500zł RE: Dziennik zarabiania Pmxq - adios123 - 03-05-2015 00:41 Powodzenia, bede obserwowal. RE: Dziennik zarabiania Pmxq - Pmxq - 03-05-2015 23:07 Dzień 12 Dzisiaj dużo się działo ![]() ![]() ![]() Założyłem fanpage erotyczny i głównie dzisiaj nad tym pracowałem, robiłem bazę linków i zdjęć, powstawiałem i zaplanowałem trochę postów. Fanpage w ciągu 24h ma troche ponad 500 like więc jest spoko ![]() ![]() ![]() popracowałem dzisiaj też 2,5h na leadmore, oto rezultat: ![]() Cel na maj: 120zł/500zł RE: Dziennik zarabiania Pmxq - Pmxq - 04-05-2015 23:22 Dzień 13 ahh piszemy maturki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiejsze zarobki na leadmore: ![]() coś konwersja dzisiaj nie dopisała ![]() ![]() Doszła do mnie pierwsza wypłatka, 2,5$ które zarobiłem na Aplikacji CashPirate na androida ( polecam, niewielkim nakładem czasu i pracy można sobie dorobić pare zł, jak jesteś zainteresowany, klikaj w sygnaturze, tam lepiej opisane ![]() ![]() Wpadło jeszcze parę centów z shorte ( złotówka, może dwie ), fanpage zaczyna coraz lepiej prosperować, na obecną chwilę ma 800 like ![]() ![]() Cel na maj: 158zł/500zł może jutro ( a właściwie to już dzisiaj ) uda się dobić do 200zł, dopiero 5 maj a tu tak ładnie idzie, nawet się nie spodziewałem, trzymajcie kciuki! ![]() RE: Dziennik zarabiania Pmxq - Pmxq - 22-05-2015 23:28 Ouuu, dziennik trochę umarł, bo po prostu nie chciało mi się tego wszystkiego aktualizować..
![]() ![]() Cel na maj, czyli 500zł został dość szybko osiągnięty, obstawiam że na obecną chwilę zarobiłem już ok. 1000zł w tym miesiącu, także pobiłem mój cel dwukrotnie ![]() Dzisiejsza dnióweczka na leadmore: ![]() całkiem przyjemna, podoba mi sie ![]() W dalszym ciągu bawię się także w zarabianie przez aplikację na androida CashPirate, dzisiaj kolejna wypłatka ![]() ![]() Nie będę prowadził dziennika regularnie, będę dodawał posty okazjonalnie, gdy wydarzy się coś ciekawego albo jak będe miał czas i ochotę ![]() Przy okazji sprzedaję poradnik, z którego można zgarnąć całkiem ciekawe pieniądze ( sam obecnie na tym pracuję ), więcej info tutaj Pozdro! RE: Dziennik zarabiania Pmxq - MoneyMachine - 22-05-2015 23:49 No, no, nieźle Ci idzie, szybko się rozwinąłeś od dniówki 9zł do 100 ;P Dalej spam czy swój sposób? Życzę powodzenia i wytrwałości ![]() |