![]() |
Dziennik pracy Piwko (te sciaganie plików) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik pracy Piwko (te sciaganie plików) (/Temat-Dziennik-pracy-Piwko-te-sciaganie-plikow-112790) Strony: 1 2 |
RE: Dziennik pracy Piwko (te sciaganie plików) - xPiwkoPL - 25-04-2015 18:19 Dzień 5 Wow dzis dla mnie udany dzień jak na amatora a w reszcie dziennika dowiecie sie o co chodzi. Co dzis zrobilem? -Napisalem posta na 4 grupach ![]() -Na addmefast nic bo czekam 30 sec a i tak jest napisane ze za szybko zamykam ale zbugowane ![]() -Wbiłem trochę wyswietlen na blogu ale wiecej o tym dlaczego itd bedzie w kolejnych dniach Ile dzis zarobiłem? NetCashRevenue: 6 groszy w przybliżeniu ![]() I TU UWAGA WIELKI PRZEŁOM NA 4 WEJSCIA 2 LEADY A TO BYL TEN POST NA 4 GRUPACH LeadMore: 9 zł :huh : ![]() ![]() ![]() Cel na maj 9.06zł/100zł ![]() PS. Ktos to wogóle czyta ![]() RE: Dziennik pracy Piwko (te sciaganie plików) - thomasward - 25-04-2015 20:33 ODBJUR czytam to, jak na 4 UU 2 leady to jest po porostu super szczęście. RE: Dziennik pracy Piwko (te sciaganie plików) - Pitek236 - 25-04-2015 20:35 Albo miałeś szczęście albo dobrą nisze masz. Powodzenia RE: Dziennik pracy Piwko (te sciaganie plików) - xPiwkoPL - 25-04-2015 20:58 Właśnie wg mnie nisza w dziesiątkę ale potrzebuje kont qle nie mogę założyć bo fb chce inny numer za każdym.razem RE: Dziennik pracy Piwko (te sciaganie plików) - szeldo123 - 25-04-2015 21:17 (24-04-2015 19:07)xPiwkoPL napisał(a): Dzien 3 to co ty reklamujesz? yt like, pinterest, twitter i jedziesz. nawet sa makrosy do tego. dodatkowo daily bonus i zgarniasz 200 pkt. ustaw sobie cpc na 2-3 punkty. duzo ludzi uzywa bota wiec po co ustawiac cpc na 10 pkt? RE: Dziennik pracy Piwko (te sciaganie plików) - erykziele12 - 26-04-2015 14:51 Kup dodanie do grup, startery i ogień, ale na 80% to fart nowicjusza, mi nieraz wpadało 3 leady na 3 posty. A, i nie baw się w te groszówki bo tylko czas tracisz, facebook/własna strona jeśli chcesz cel na maj mieć jako dniówkę ![]() RE: Dziennik pracy Piwko (te sciaganie plików) - xPiwkoPL - 26-04-2015 15:53 (26-04-2015 14:51)erykziele12 napisał(a): Kup dodanie do grup, startery i ogień, ale na 80% to fart nowicjusza, mi nieraz wpadało 3 leady na 3 posty. A, i nie baw się w te groszówki bo tylko czas tracisz, facebook/własna strona jeśli chcesz cel na maj mieć jako dniówkę Mam fp na facebooku ale nwm jak nabic lajki (300 mam) ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik pracy Piwko (te sciaganie plików) - xPiwkoPL - 26-04-2015 18:25 Dzień 6 Wow no dzisiaj tez bardzo dobrze ale no moze byc lepiej. Co dzis zrobiłem? - Post na 4 grupach ![]() - Dalej szukałem kogos kto mi zrobi konta na fb za refa czy cos ale wciaz nic ![]() - Postanowilem ze nie bede dopisywal netcashrevenue bo marny zarobek dodam na koniec miesiaca W sumie tyle bo bez kont nic raczej wiecej nie wyciagne. ![]() Ile dzis zarobiłem? Leadmore: 9 zł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na 3 wejscia 2 leady nisza po prostu zaje*ista! Tylko bez kont takie gówno wychodzi :c Cel na maj 18zł/100zł Ps jesli ktos da jakies konta za cos to pw xd RE: Dziennik pracy Piwko (te sciaganie plików) - eciver - 26-04-2015 19:21 Cytat:Mam fp na facebooku ale nwm jak nabic lajki (300 mam) Reklamuj fp na grupach związanych z jego tematyką albo tam gdzie przebywają jego potencjalni odbiorcy. ![]() Konta możesz bez problemu kupić na tym forum. Ew. zakup startery i do dzieła skoro nisza taka efektywna. RE: Dziennik pracy Piwko (te sciaganie plików) - xPiwkoPL - 27-04-2015 18:32 Dzien 7 Dzis nic nie zrobilem wiec nie ma sensu pisac. Stan pozostaje taki jak wczoraj brak czasu dzis. |