![]() |
Który serwis PPA najlepszy ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Który serwis PPA najlepszy ? (/Temat-Ktory-serwis-PPA-najlepszy-112323) Strony: 1 2 |
RE: Który serwis PPA najlepszy ? - broofie - 15-04-2015 17:02 Mam sklonnosc do przegladania wszystkich tematow zwiazanych z subami i uploadem plikow i jestem pewien, ze jakis uzytkownik napisal, ze min do wyplaty na FC wzrosly do 100$ na kazdy procesor platniczy. Sam chcialem teraz sprawdzic, bo zalega mi 12$ na FC ale po 1.-ej probie wpisania pinu wyskoczylo to ![]() RE: Który serwis PPA najlepszy ? - Tomono - 16-04-2015 14:52 Dzięki za odpowiedzi ale mi głównie zależy na najwyższych stawkach. Moglibyście mi zatem powiedzieć gdzie dostanę najwięcej w astrocash czy firecash ? Nisza taka europejska. RE: Który serwis PPA najlepszy ? - bodek7654 - 16-04-2015 21:56 Firecash posiada własną sieć CPA więc dba o to by stawki były najwyższe, ostatnimi czasy było porównanie stawek na FC i Astro i AC przegrało RE: Który serwis PPA najlepszy ? - Scrappyy - 17-04-2015 18:38 Fc ![]() |