Pożyczka online dla firmy. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195) +--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228) +--- Wątek: Pożyczka online dla firmy. (/Temat-Pozyczka-online-dla-firmy-112270) |
RE: Pożyczka online dla firmy. - patulsky1337 - 13-04-2015 14:35 (13-04-2015 14:26)szykiryki napisał(a): Dlatego wciąż trzymam się zdania, że zakładanie DG pod suby to fanaberia, jest to zbyt niepewna opcja... ale powodzenia oczywiście. Owszem, pod moją DG podpinam też zarabianie na subach i spamie ale to nie jest główny zarobek. Przecież to może każdego dnia paść. Nie brałbym pożyczki zarabiając tylko i wyłącznie na subach. Wątpie czy bym w ogóle firmę wtedy zakładał. (13-04-2015 14:26)szykiryki napisał(a): No chyba, że masz jakąś "poduszkę" finansową, z której ewentualnie będziesz mógł spłacić zobowiązanie. Gdybym nie posiadał nie planowałbym w ogóle pożyczki. Ba, nie zakładałbym nawet tego tematu. (13-04-2015 14:26)szykiryki napisał(a): Po prostu poszukaj partnera biznesowego (chociażby tutaj na zc), który udzieli Ci pożyczki na niewielki procent lub też za jakiś udział w zyskach na inwestycji, którą planujesz. Z tego co pamiętam, prowadziłeś dziennik pracy z jakimiś ziomkami- nie mogliby Cię wesprzec finansowo i działalibyście wspólnie? Nie nie mogli by, ostatnio mają problemy a kasę prawdopodobnie przepili 2. I wątpie, że znalazłby się ktoś taki co udzieli mi prywatnej pożyczki tutaj. Kiedyś pożyczyłem 100 zł na zc.com ale zanim ktoś w końcu się znalazł połowa forum zdążyła mnie zwyzywać od oszustów i oskarżać, że wezmę kasę i się zawinę. RE: Pożyczka online dla firmy. - szykiryki - 13-04-2015 14:45 Tak jak mówię, pod uwagę warto brać przede wszystkim pożyczki bankowe. Pamiętaj jednak, że tak małe kwoty rzadko która instytucja finansowa będzie chciała udzielić na 12 czy 24 miesiące... choć oczywiście jest to możliwe. Jeśli inwestycja nie jest superpilna, raczej zacisnęłabym pasa przy swoich wydatkach i zebrała normalnie, nie oddając lichwiarskiego procenta/u innym ;] RE: Pożyczka online dla firmy. - patulsky1337 - 13-04-2015 14:45 (13-04-2015 14:45)szykiryki napisał(a): Tak jak mówię, pod uwagę warto brać przede wszystkim pożyczki bankowe. Masz sporo racji, tylko wiesz... trochę mnie czas pogania RE: Pożyczka online dla firmy. - PremAccHack - 13-04-2015 14:50 Idz do tego banku, przeciesz Cie nie zjedza. Na 3,5k na lajcie Ci udziela pozyczki. RE: Pożyczka online dla firmy. - patulsky1337 - 13-04-2015 15:02 (13-04-2015 14:50)PremAccHack napisał(a): Idz do tego banku, przeciesz Cie nie zjedza. Na 3,5k na lajcie Ci udziela pozyczki. Napisałbym, że jestem socjofobem ale się trochę boje. RE: Pożyczka online dla firmy. - szykiryki - 13-04-2015 15:12 @patulsky, skoro masz zapędy do alienacji społecznej, na stronie mBanku masz możliwość czatu internetowego: http://www.mbank.pl/o-nas/kontakt/oferta-indywidualna/ Zagadaj, może udzielą Ci jakiś wstępnych informacji czy w ogole jest szansa na pożyczkę i na jakich warunkach. RE: Pożyczka online dla firmy. - mcknowak - 16-04-2015 19:26 Po pożyczkę to tylko do banku! Chwilówki i inne "pożyczki on line bez bik" nie są po to by pożyczać ludziom kasę tylko po to by oskubać ich z resztek majątku . Lepiej trzymać się od nich z daleka. No chyba że chcesz zarabiać w programie partnerskim! Sam widzisz że ci odmówili bo jesteś młody i nic nie masz. Gdybyś był jednak rencistą pijakiem ale z własnym mieszkaniem, dostał byś pożyczkę natychmiast . Zobacz tutaj: http://www.mbank.pl/firmy/kredyty/kredyt-na-start/ Myślę że inne banki mają podobną ofertę. Wujek Google wie dużo... RE: Pożyczka online dla firmy. - patulsky1337 - 18-04-2015 14:17 (16-04-2015 19:26)mcknowak napisał(a): Po pożyczkę to tylko do banku! Chwilówki i inne "pożyczki on line bez bik" nie są po to by pożyczać ludziom kasę tylko po to by oskubać ich z resztek majątku . Lepiej trzymać się od nich z daleka. No chyba że chcesz zarabiać w programie partnerskim! Sam widzisz że ci odmówili bo jesteś młody i nic nie masz. Gdybyś był jednak rencistą pijakiem ale z własnym mieszkaniem, dostał byś pożyczkę natychmiast . Nie mam konta w mbanku. Po drugie wątpie, że mi przyznają pożyczkę z banku. Mi nawet chwilówki na wonga.com za 50 zł na 2 miesiące nie chcą przyznać ( zrobiłem wniosek dla testu) bo uważają, że nie dam rady spłacić tej kwoty w takim czasie ;-; RE: Pożyczka online dla firmy. - szykiryki - 18-04-2015 14:58 Patulsky, widac, ze nie masz zadnego doswiadczenia z kredytami bankowymi. I nie porównuj wniosku bankowego o kredyt do wniosku on-line chwilówki... Jakby banki dawały kredyty tylko ludziom, którzy mają kasę czy prowadzą firmę od dziesięcioleci, to naprawdę niewiele osób miałoby do nich dostęp. Odważ się w koncu, weź wolny dzień, zrób rundkę po bankach i wszystkiego się dowiesz. Bo na razie zaklinasz rzeczywistość, że bank na pewno Ci odmówi.... . RE: Pożyczka online dla firmy. - rachman - 18-04-2015 20:05 Dziwne dylematy... Jak się coś chce to trzeba próbować, dadzą to dadzą nie to nie. Najlepiej banki, pożyczki może spróbuj społecznościowe bo chwilówki raczej dają krótkie terminy do spłaty. Chociaż mam w ofercie jakąś pożyczkę do 3000 zł z okresem spłaty od 12 do 24 miesięcy jak ktoś ma stałe dochody (nie chodzi mi o to co mam w stopce). Tak jak radzi szykiryki dzień wolny i banki oblecieć, albo składać wnioski przez net - można spróbować telefonicznie rozeznać się w temacie, to nie boli a gadka w każdym kolejnym banku będzie szła składniej |