Typy Zakładów Counter Strike:Global Offensive by Smoguser - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Typy Bukmacherskie (/Forum-Typy-Bukmacherskie-326) +--- Wątek: Typy Zakładów Counter Strike:Global Offensive by Smoguser (/Temat-Typy-Zakladow-Counter-Strike-Global-Offensive-by-Smoguser-112269) |
RE: Typy Zakładów Counter Strike:Global Offensive by Smoguser - PanPatryk - 14-04-2015 20:20 Fajnie, bedzie sledzil ten temat na bieżąco RE: Typy Zakładów Counter Strike:Global Offensive by Smoguser - Smoguser - 15-04-2015 00:31 eLevate vs LG (BO1) // High bet na elevate jeden z tych meczy których sie nie da praktycznie przegrać , jedna z topowych 2 ligi gra z bardzo średnim składem z drugiej , mało tego gra standin Skadoodle - epicka postać razem z Hiko napewno beda szaleć i udowadaniać który lepszy .... My odds : 95 - 5 Lounge : 83 - 17 Wynik : 16-2 inferno 16-11 cache SYN vs FxFire (BO3) // High na FxFire Syn team który z kazdym przegrywa raz za razem został doprowadzony do walki z FxFire - bardzo dobrze zapowiadającą sie drużyną , po meczu z MostlyH jeszcze bardziej , B03 małe ryzyko , w dodatku jakie procenty My odds : 30 - 70 Lounge : 46 - 54 Wynik : 16-11 cache 16-4 overpass X6tence vs Atlantis .... Rock vs Tricked .... Penta vs Publiclir ... wkrótce Podsumowując 8:3 ( musze ten mecz różowy zakwalifikować do wygranych - proste ) Ilość wygranych High : 3 Ilość przegranych High : 1 Ilość wygranych Medium : 2 Ilość przegranych Medium : 1 Ilość wygranych Low : 3 Ilość przegranych Low : 1 Daj rep + , jeśli uznajesz moją robote i chcesz żebym ją kontynuował RE: Typy Zakładów Counter Strike:Global Offensive by Smoguser - Smoguser - 15-04-2015 13:47 HR vs CW BO2 // Medium na HR Mecz z podpórką , ostatnio rozłożyli CW 2-0 , jedną mape napewno ugrają dlatego warto rzucić Medium Beta właśnie na nich , ( Są w bardzo dobrej formie , nie to co Wilki ) My Odds : Przy podpórce włączając remis i cofniecie betów ? 90 - 10 Lounge : 73-27 X6tence vs Space Soldiers // low na SS X6tence bardzo dobry team zaś w Space Soldier - nowy skład gra kilku dobrych zawodników którzy pokazali sie z dobrej strony na arenie cs go My odds : 55-45 Lounge : 63-37 Fnatic vs envus // Medium na envy Wg mnie zawsze to jest najciekawszy mecz wszechczasów 1 i 2 najlepsze teamy tego globu wg mnie pomimo że nie lubie ani jednych ani drugich a tylko kilku zawodników . Fnatic ostatnio w spadku envyus zaś w dosyć dobrej formie stąd mój wynik . Ten mecz który każdy z was powinien ogladać My odds 45 ; 55 Loungd 55 : 45 Niestety nie siadło :> RE: Typy Zakładów Counter Strike:Global Offensive by Smoguser - Smoguser - 15-04-2015 15:06 GPlay vs neXtPlease! (BO1)// Medium on Gplay nextPlease! team w którym grają znane osoby ze słabszych teamów , udało im sie zjeść na DD2 Ducks 16-9 zaś GPlay wygrało już z nimi niegdyś mecz 16-4 na inferno , BO1 dlatego nie HIGH a medium . My Odds : 75 - 25 Lounge : 81 - 19 Flipside vs Penta // Medium FS 2 znane zespoły , oba pokazujące dobrą gre , jak dla mnie topowe zespoły 2 ligi , Flipside gra ostatnio piekną gre rozkładając na łopatki teamy z 1 ligi . Mecz z podpórką , przewiduje remis , zaś postawiłbym Medium na FS , jeśli penta poniżej 30 % to low na nich (Penta) .... My odds : 65 - 35 Lounge : 64 - 36 envUs vs TSM (BO1) // Medium na envyUs Nie dodałem we wcześniejszym meczy envus vs Fnatić że w envy za Kioshime gra SCReeeeeAAAM ! - mój ulubiony zawodnik . Świetna klasa i ikona sama w sobie , odesłali najsłabszego by dopaść w swoje rece Topowego zawodnika na miare NBK HAPPY SHOX , to już jest jeden z silniejszych składów. My Odds : 75 - 25 Lounge : 62 - 38 RE: Typy Zakładów Counter Strike:Global Offensive by Smoguser - Smoguser - 15-04-2015 17:25 ehhhh napisałem całego posta po czym zamknąłem przeglądarke -.- , bez komentarza prosze . Dam po prostu procenty ... Dignitas vs CW (BO3) // High na Dignitas My odds : 80 - 20 Lounge : 78 - 22 Na'Vi vs NIP (BO1) // Medium na Nip My odds : 40 - 60 Lounge : 50 - 50 Rock vs Tricked (BO1) // HIGH NA TRICkeD - Również polecam gorąco My odds : 20 - 80 Lounge : 40 - 60 RE: Typy Zakładów Counter Strike:Global Offensive by Smoguser - Smoguser - 15-04-2015 20:44 TSM vs Na'Vi (BO1) // Low TSM Oba zespoły pokazują kły , cieżki mecz ale jestem skłonny przejść na strone TSM My Odds : 55-45 Lounge : 43-57 HSBG vs Tricked (BO1) // Medium na Tricked - Polecam HSBG - kilku dobrych strzelajków bez doświadczenia przeciwko stabilniejszym drużynom My Odds : 35 - 65 Lounge : 61 - 39 X6tence vs Atlantis (BO3) // High na X6tence Atlantis jest dobrym składem lecz jak dla mnie 4 liga , X6tence - topowa trzecia My Odds ; 75-25 Lounge ; 63-37 RE: Typy Zakładów Counter Strike:Global Offensive by Smoguser - Smoguser - 16-04-2015 00:15 LiQuid vs FxFire (BO3) 1 mapa dla LiQuid Liquid bardzo dobry skład , fxfire dużo gorszy stąd procenty ... polecam ICB na FxFire ... Podsumowując wczorajszy dzień 5:6 Ilość wygranych High : 2 Ilość przegranych High : 1 Ilość wygranych Medium : 2 Ilość przegranych Medium : 4 Ilość wygranych Low : 1 Ilość przegranych Low : 1 Za to dwa wygrane Wysokie RE: Typy Zakładów Counter Strike:Global Offensive by Smoguser - Stalmer - 16-04-2015 06:55 Powodzenia w dalszych betach RE: Typy Zakładów Counter Strike:Global Offensive by Smoguser - Flejva - 16-04-2015 09:39 LGB fajne ma procenty 15-20 w 2 meczach BO1 , polecam postawic very low na nich. RE: Typy Zakładów Counter Strike:Global Offensive by Smoguser - Smoguser - 16-04-2015 13:06 Navi vs envyus (BO1) // low envy bardzo ciekawy mecz , czy scream zdążył sie już zaklimatyzować ? Zobaczymy bo jeśli chodzi o siłe składu i niestety 2 przegrane mecze twierdze dalej że jest to mocniejsza drużyna , w dodatku BO1. My Odds : 45 - 55 Lounge : 57 - 43 CW vs x6tence // low x6t CW ostatnio bez formy , procentowo tak mało na x6t ponieważ przegrali z Atlantis - bardzo wyrównany mecz , myśle że mogą to ugrać . Nastepne mecze soon... |