Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Olaww - nie polecam, krętacz - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249)
+---- Wątek: Olaww - nie polecam, krętacz (/Temat-Olaww-nie-polecam-kretacz-112191)

Strony: 1 2 3 4

RE: Olaww - nie polecam, krętacz - Pysik-89 - 12-04-2015 12:32

(12-04-2015 12:24)Exodisss napisał(a):  No niestety spodziewałem się że skoro użytkownik o takim stażu wystawia reklamę to posiada fanpage dobre jakościowo, bynajmniej taki mam tok myślenia. No nie wiem poprawcie mnie.
Dlatego właśnie przed każdym zakupem czy to FP czy reklamy prosimy o linki.
Kupując reklamę zawsze trzeba się liczyć z różnymi efektami.

Dla porównania kiedyś kupiłem reklamę u jednego z forumowiczów chodziło o zareklamowanie Fanpaga erotycznego (po 24h przybyło ponad 2k fanów) przy następnym zakupie reklamy również FP ero (przybyło ledwo 50 fanów- okazało się że nazwa FP była do bani)
Więc ciężko jest tutaj określić czyjąś winę.Szczególnie jeśli ktoś reklamuje Suby lub jakieś konkursy

RE: Olaww - nie polecam, krętacz - TeYroXOfficial - 12-04-2015 12:59

Wg. mnie jest to bardzo dziwne skoro ma 210k fanów nawet wymarły fp to kilkanaście tysięcy osób by ten wpis zobaczyło, nawet jeśli jak konkurs czy suby to raczej killaset osób by weszło... Jak dla mnie typek zrobił Cie w konia bo nie możliwe żeby tylko 8UU było z takich fp...

RE: Olaww - nie polecam, krętacz - olaww - 12-04-2015 13:17

Tylko on majkies pretesje a to jego wina a nie moja to wiec glupot nie pisac

RE: Olaww - nie polecam, krętacz - Koja - 12-04-2015 13:33

Też mialem kupić reklamę u "olaww". Poprosiłem o listę fp, zobaczyłem ze są już prawie całkowicie wymarle i zrezygnowałem. Napisal mi po tym, ze jestem gimbusem i dzieciakiem(przynajmniej tak mi się wydaje, bo pisac to on nie umie), bo skoro napisałem, ze jestem zainteresowany to juz na 100% kupuje reklamę beka

RE: Olaww - nie polecam, krętacz - Juhas - 12-04-2015 13:42

beka co on pisze

RE: Olaww - nie polecam, krętacz - Exodisss - 12-04-2015 16:20

Wiec zadam ostateczne pytanie, czy jest szansa się dogadać czy nie ?

BTW. Pytanie do administracji: czy mogę coś więcej z tym zrobić ?

RE: Olaww - nie polecam, krętacz - twardy - 12-04-2015 16:22

(12-04-2015 16:20)Exodisss napisał(a):  Wiec zadam ostateczne pytanie, czy jest szansa się dogadać czy nie ?

BTW. Pytanie do administracji: czy mogę coś więcej z tym zrobić ?

Biorac pod uwage jego wypowiedzi... slowa "się dogadać" brzmia bardzo smiesznie. Jerkl

RE: Olaww - nie polecam, krętacz - Bordo - 12-04-2015 16:40

Jak dla mnie, zostales porobiony Big Grin

RE: Olaww - nie polecam, krętacz - elbowndg - 12-04-2015 16:49

ZA O RA NE
W życiu nie widziałem żeby ktoś pisał aż tak bardzo jak analfabeta Big Grin

RE: Olaww - nie polecam, krętacz - Haxite - 12-04-2015 17:39

Mi się wydaje, że gość jest obcokrajowcem, który mieszka w Polsce jakiś czas albo dzieciakiem z podstawówki.

Z jednej strony twój błąd bo cię nie oszukał jeśli chodzi o kwestie prawdy. Ma fp z 210k fanów? Jeśli tak to zlecenie wykonał. Twój błąd, że się nie zapytałeś ale... No właśnie to jest również nie fair ze strony olaww, że naciągane interesy chce robić jak oszust. Jeśli ma wymarłe fp, a i tak reklamuje się to inaczej nie można go określić jako oszusta ponieważ osoba zainteresowana liczy iż owe fp będą żywe zamiast ledwo dychać.
Reasumując: olaww jest osobą nie godną zaufania.

Exodisss za to ty straciłeś tylko 16 zł ale zyskałeś bardzo dobre i ważne doświadczenie by pytać o różne kwestie, więc nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło :-)

Pozdrawiam :-)