Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Spierzchnięte usta - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Spierzchnięte usta (/Temat-Spierzchniete-usta-112164)

Strony: 1 2

RE: Spierzchnięte usta - szczygielek - 11-04-2015 19:20

spróbuj własnie z kremami, takimi jak stosują na trądzik młodzieńczy, ale my Ci tu możemy za przeroszeniem gó*no radzić Big Grin wkońcu wyjdzie, że masz raka, albo inne świństwo. Poprostu wybierz się do dermatologa(jeśli się nie mylę) przepisze Ci jakiś krem czy proszki i pewnie minie bo jakims czasie Wink

RE: Spierzchnięte usta - shaGuar - 11-04-2015 19:21

Nic poważnego, ale strasznie jest to denerwujące Big Grin

RE: Spierzchnięte usta - szczygielek - 11-04-2015 19:24

w to nie wątpie, ale wizyta u lekarza napewno nie zaszkodzi, nawet nie u prywatnego, a u rodzinnego Tongue

RE: Spierzchnięte usta - RadeKK - 11-04-2015 19:29

Miałem podobną sytuację i nadal mam , na dodatek usta mi "pękają"... A wszystko się zaczęło od całowania na wietrze Big Grin ... Nie stosuję nic , samo się regeneruje Wink Dziwne że po 4 dniach Ci odpada.

RE: Spierzchnięte usta - szykiryki - 12-04-2015 14:01

Naturalne sposoby na spierzchniete usta to miód. Doskonale działa.
Poza tym, przejdź się do rosmanna czy jakieś innej drogerii- masz pelno pomadek, masełek do ust itp. które powinny pomóc.
Oczywiscie mowa caly czas o spierzchniętych ustach, a nie o jakieś poważniejszej dolegliwości- z tym tylko do lekarza Smile

RE: Spierzchnięte usta - shaGuar - 13-04-2015 16:49

Od piątku czyli 10 kwietnia zacząłem smarować rano usta pomadką, po południu masuję szczoteczką, a zaraz po tym smaruję usta miodem i czekam godzinkę, aż się wchłonie i smaruje pomadką i na sam koniec przed pójściem spać smaruję usta pomadką.
Hmmmm... po tych 3 dniach widać jakąś tam różnicę. A co sądzicie o pomadce Carmex albo Nivea Med Protection ?

RE: Spierzchnięte usta - szykiryki - 13-04-2015 17:00

Carmex jest bardzo dobra Smile. Najlepsza wisniowa!
Jesli szukasz intensywnie nawilzajacych polecam jeszcze Vichy.

RE: Spierzchnięte usta - shaGuar - 13-04-2015 17:05

Zastanawiam się nad pójściem do dermatologa, ciekawe jakie specyfiki by mi przepisał Big Grin

Ehhhh trzeba trochę kaski wyłożyć na te pomadki i inne pierdołki Tongue

RE: Spierzchnięte usta - Klaus_Kinski - 29-04-2015 19:39

mialem podobny problem, samo przeszło