Od AK-47 Blue Laminate do Karambita - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Od AK-47 Blue Laminate do Karambita (/Temat-Od-AK-47-Blue-Laminate-do-Karambita-112099) Strony: 1 2 |
RE: Od AK-47 Blue Laminate do Karambita - Deus - 16-04-2015 16:05 Może to nie csgolounge ale ciągle CS i pewnie kasa pójdzie w bety. Dziś dodano nowe skiny + case'y Chroma 2. Jako, że to pierwszy dzień to na rynku ceny ciekawe. Godzinka gry + godzinka na idlu i skrzyneczka wpadła. Po odliczeniu marży na rynku wpadło: +5.56$ RE: Od AK-47 Blue Laminate do Karambita - Deus - 17-04-2015 17:05 Wczoraj kolejna nagroda. Wyniki przepowiedziałem dobre, ale ostrożnie obstawiłem tylko jeden mecz. CSGOLounge troche mnie niestety okłałał, gdyż nagroda przewidywana była 1,44$, a dostałem troche mniej. Tak czy siak +1,11$ jest, więc ok. Dziś niestety zakłady nie warte zachodu. Może jedynie jakiś icb na CLG z fnatic. RE: Od AK-47 Blue Laminate do Karambita - full2000 - 17-04-2015 17:18 Ciekawy dziennik. Profity niskie ale warto wierzyć że będzie lepiej. Na pewno będę zaglądał bo sam interesuję się e-sportem Powodzenia! RE: Od AK-47 Blue Laminate do Karambita - Deus - 17-04-2015 22:41 Profity niskie, bo nisko obstawiam. Jak w zwykłej bukmacherce. Im więcej postawisz tym więcej możesz wygrać i są ludzie, którzy na tym budują sobie niezłe zaplecze finansowe. Ja zacząłem właściwie bez niczego i raczej nie zamierzam inwestować w tą grę, bo robię to bardziej dla zabawy niż chęci zarobku. Może, gdy wartość moich skinów wzrośnie ponad 1000zł, a sama gra mi się znudzi to postaram się to spieniężyć i wypłacić. Tymczasem postawiłem dziś trzy mecze z czego 2 ICB za totalnie śmieciowe skiny, ale na bardzo niskie procenty i jeden trochę większy na GPlay. ICB niestety nie wpadły, ale straciłem na tym jedynie 0.12$. Po wygranym jednak zakładzie na GPlay znowu poczułem się lekko okradany. Przewidywana nagroda za zakład miała wynosić 1.10$. Po przemieleniu wszystkiego przez system otrzymałem skiny o wartości 0.67$. Znam regulamin i wiem, że tak działa ich system, ale mimo wszystko trochę to głupio wygląda i podejmując ryzyko przy zakładzie wolałbym, żeby wartość nagrody była ściśle określona z góry. Jeżeli będę sobie dawał dobrze radę z typowaniem tu to może warto by było się przenieść z zakładów o skiny na zakłady pieniężne. Podsumowując... +0.55$ z dziś. Trzeba będzie zaczekać na mecze bardziej popularnych zespołów, żeby nie było takich numerów i tak bardzo widocznych przekłamań przy zakładach. RE: Od AK-47 Blue Laminate do Karambita - Deus - 20-04-2015 00:48 Myślę, że z tego dziennika zrobię tygodnik, bo aktualnie zbyt małe stawki tu lecą, aby było warto zalewać codziennie ten temat spamem. Od ostatnich zakładów doszły 3 kolejne wygrane (3/3) FSid3 vs HR Dignitas vs EnVyUs Virtus Pro vs fnatic Bety nie były za wielkie, ale jakiś tam profit jest. Z samych zakładów +3,90$ Dodatkowo doszło parę trade'ów, na których doszło mniej więcej +2$ Po ostatnich pechowych betach wykres znowu się podniósł. Na wykresie przedstawione tylko zystki z zakładów więc tych z trade'ów i rynku brak :< Na facebooka analizy dalej idą. Grafiki jednak nie mam w dalszym ciągu, a fani pojawiają się bardzo powoli. Z giveawayami zamierzam poczekać do momentu aż skołuję grafiki. A do kosy coraz bliżej Pozdrawiam, do usłyszenia. |