![]() |
Nietypowy dziennik pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Nietypowy dziennik pracy (/Temat-Nietypowy-dziennik-pracy-111808) |
RE: Nietypowy dziennik pracy - tronjheim - 13-04-2015 23:04 Siemka! Dzisiaj wpłaciłem 238$ na BnB Traders. Wierzę, że za projektem stoją ludzie z doświadczeniem i wiedzą jak zarobić kupę hajsu ![]() ![]() ![]() RE: Nietypowy dziennik pracy - tronjheim - 14-04-2015 22:46 Ale dałem ciała.... Po wykupieniu hostingu i zalogowaniu się na mintshost założyłem stronę www na darmowy okres 7 dni. Myślałem, że po tym czasie będę "przeskoczy" mi na premium. I co? Dzisiaj wchodzę na stronę, a tak dupa. Dane są nie do odzyskania, dobrze że miałem tam tylko 4 posty. A ludzie zaczynali przybywać... Jutro spróbuję zlecić wypłatę na IS (30$). W najnowszym programie juz zarabiam ![]() Pozdrawiam! RE: Nietypowy dziennik pracy - tronjheim - 16-04-2015 22:07 Jeden dzień ciężkiej pracy i strona powróciła ![]() ![]() ![]() Do usłyszenia ![]() RE: Nietypowy dziennik pracy - tronjheim - 21-04-2015 21:27 Podsumowanie zarobków na 21.04: BnB Traders ![]() Intella ![]() BTC Plaza ![]() Lancor Income ![]() Traffic Monsoon ![]() RE: Nietypowy dziennik pracy - wilmak1 - 22-04-2015 19:11 Śledzę ![]() Powodzenia! ![]() RE: Nietypowy dziennik pracy - tronjheim - 22-04-2015 20:33 @wilmak1 Przynajmniej ktoś ![]() Dzisiaj znalazłem sposób na banalne zarabianie bitcoinów. Wczoraj wpłaciłem 0.0222 BTC, a przed chwilą wypłaciłem 0.0447 BTC. Nie wiem jeszcze czy bedzie to darmowy poradnik lub płatny. Co do hyipów to: w BTC Plaza do jutra powinienem mieć zarobione 20$ (przypominam, że ok. 25 dni temu wpłaciłem tam 10$. W Intellashares czekam na odzyskanie wkładu i uciekam, niezły mają tam syf. Poniżej screen potwierdzający zarobione btc ![]() ![]() PS. Jakiś dobry player na stronę? RE: Nietypowy dziennik pracy - tronjheim - 23-04-2015 17:33 Wow! Jeżeli strona dalej będzie wypłacała to znalazłem niezły sposób na zarobek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Nietypowy dziennik pracy - misterzelek - 23-04-2015 19:28 Nie powiesz na pw nie ? :/ RE: Nietypowy dziennik pracy - tronjheim - 26-04-2015 22:01 @mistrzelek W weekendzik zacząłem tworzyć poradnik do niszy. Wszystko było już cacy, dzisiaj rano chciałem coś jeszcze ugrać, wpisuje adres URL strony i strony nie ma ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() RE: Nietypowy dziennik pracy - tronjheim - 04-05-2015 22:10 I'm back! Coś o Was zapomniałem ostatnio w przeciwieństwie do zarabiania! Dołączyłem do dwóch programów: jeden był już opisywany na forum - Scrypt.cc, a drugiego nie ma, w najbliższej wolnej chwili opiszę Wam go ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |