Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
jak to możliwe - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: jak to możliwe (/Temat-jak-to-mozliwe-111750)

Strony: 1 2

RE: jak to możliwe - RejTom - 06-04-2015 12:03

Też miałem kiedyś podobną sytuację podczas meczu Legii.

RE: jak to możliwe - DaviD1997PL - 06-04-2015 14:15

Wystarczy mieć znajomości z Administaratorami, wiem bo mój znajomy sam dokładnie tak zarabia na transmisjach a co do zarobków to muszę przyznać piękne pieniądze trzepie ! Rolleyes

RE: jak to możliwe - Mauorycy - 06-04-2015 23:04

Ale brednie. Normalnie się można dogadać i kupić sobie abonament u administratora danego serwisu(pozwolenie na dodawanie swoich linków). Real content - jakieś 7 stówek miesięcznie. SMS/SUB - 1000 zł+, bo wiadomo, wydaje się, że zarobki z takich stron będą większe..W praktyce zazwyczaj się nie zwracaSmile No chyba, że jesteś takim graczem jak HDmecze czy jakieś inne, popularne strony z transmisjami i masz tony ruchu dziennie. Tyle, że udostępnianie realnych transmisji lub nawet linkowanie do nich jest nielegalne.

RE: jak to możliwe - chacku - 07-04-2015 11:02

Pieniądze są mega, również wiem jak to działa i są przeogromne.

RE: jak to możliwe - Juhas - 07-04-2015 12:41

Dodajesz stronę gdzie wszystko ładnie działa minute przed meczem podmieniasz player Idea

RE: jak to możliwe - Assasinoo - 07-04-2015 12:41

Na meczyki już od długiego czasu są wymieszane realne transmisje z fake sub sms, na pewno podnosi to wiarygodność strony.