Domena pod Hacki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Domena pod Hacki (/Temat-Domena-pod-Hacki-111584) |
RE: Domena pod Hacki - tribler - 03-04-2015 20:35 @[Haxite] @[Money.] Domena prosto z rejestratora Od nikogo nie kupowałem RE: Domena pod Hacki - Money. - 03-04-2015 20:39 Miałeś duże szczęście Niejeden chciałby taką.. Na pewno dostaniesz niemałe pieniądze. RE: Domena pod Hacki - tribler - 03-04-2015 20:41 Wycenię ją i dam wam znać jaką cenę jest warta ta domena RE: Domena pod Hacki - olekn1 - 03-04-2015 21:07 Tak z ciekawości przejrzałem sobie strony z domenami i można znaleźć wiele niezarejestrowanych, ciekawych pozycji np.: StackOfHacks.com BotForGame.com BotsForGame.com BotsForGames.com Trochę pomyśleć i można zgarnąć trochę kasy RE: Domena pod Hacki - PanCaro - 03-04-2015 23:17 Na jakiej podstawie 500 USD + ? za słowa w domenie? to ja napisze hackforgame-jaksTekst.com wypozycjonuje i będzie na pierwszym miejscu a domena hackforgame.com na 50 stronie..... i która będzie więcej warta? 15 marca zarejestrowałeś? z 50 zł warta....... RE: Domena pod Hacki - Haxite - 03-04-2015 23:41 PanCaro wszystko zależy do czego Ci potrzebna. Możesz-miec-super-wypozycjonowana-domenę.pl i jej nie sprzedać za 1 zl Pozycja w wyszukiwarkach to nie wszystko. Tak, 500 USD za kluczowe słowa, tzw. domena generyczna. Pod jego domeną można zrobić bardzo dobry blog/serwis/portal/forum z hackami na cały świat. Jednak dla pewności zaproponowałem zapytanie się ekspertów, którzy siedzą w domeningu od początku. Jeśli uważasz, że przesadziłem z wyceną chętnie tą domenę kupie za 50 zł by później liczyć sam zysk tym bardziej, że na forum człowiek o dobrym sercu podzielił się super skryptem automatyzującym pracę. Reasumując: 1. Masz duże doświadczenie w domeningu i widzisz coś czego reszta nie jest w stanie na chwile obecną zauważyć. 2. Nie masz pojęcia o domeningu i nie wiesz o co chodzi. BTW. "za słowa w domenie" - a czymże jest domena jak nie zlepkiem słów, czasem z jednego słowa lub fraz brandowych? :-) Pozdrawiam RE: Domena pod Hacki - full2000 - 04-04-2015 21:16 Z tym słowem hack w domenie był bym ostrożny... Google nie lubi "haków". RE: Domena pod Hacki - tribler - 04-04-2015 22:29 @[full2000] @[Haxite] @[Money.] Stronę wystawiłem za 10 tyś dolarów na sedo.com RE: Domena pod Hacki - broofie - 04-04-2015 22:34 Uwazaj, bo ktos ja jeszcze kupi... RE: Domena pod Hacki - tribler - 04-04-2015 22:42 @[broofie] Skąd wiesz? Może jakiś bałwan się skusi? Inne strony z hackami sprzedają się po podobnej cenie |