![]() |
Pitek236 - oszust! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: Pitek236 - oszust! (/Temat-Pitek236-oszust-111355) Strony: 1 2 |
RE: Pitek236 - oszust! - Reszka - 30-03-2015 19:42 To prawda Tomek94 regularnie kupuje u mnie od dosyć dawna, dobry klient nie mam do gościa zastrzeżeń na razie. RE: Pitek236 - oszust! - Pitek236 - 30-03-2015 19:44 Mówisz że nie zdobywasz kont z Phisingu? Co innego pisał "Siwy" na GG. Po za tym wiedziałeś że zarabiam na tej metodzie bo Ci pisałem ![]() Jak pisaliśmy o tej "niszy" to raczej oczywsite że nie chce dostać tej samej co zarabiam aktualnie :o Tyle w temacie, na pewno Ci nie zapłace tych 700zł. Za tą informacje mogę Ci max 200zł zarobić. RE: Pitek236 - oszust! - TOMEK94 - 30-03-2015 20:09 Po 1. Na PW prosiłeś mnie o jakąś niszę/pomysł etc. Nie wiem co za diabeł mnie podkusił żeby ją sprzedać. Po 2. Nie chciałem za nią 700 zł tylko 400 bo taką cenę zaproponowałem. 700 zł to była cena zaoferowana przez Ciebie. Jak widać nie bez powodu. Po 3. Nie jest to tylko jedno ustawienie. I bardzo dobrze wiedziałeś, że będzie to podobny sposób bo pisałem o tym na samym początku! Mogłeś wtedy napisać, że nie chcesz podobnej metody, a jednak ją "kupiłeś" Po 4. Poczytaj sobie mój poradnik i powiedz mi, w którym miejscu jest namawiam w nim do czegokolwiek złego. W każdym możliwym miejscu jest napisane, aby w promowaniu oferty min. nie używać słów "darmowe" "doładowane" etc. Podkreślane jest aby promować ofertę w formie konkursu. I w końcu po ostatnie. Pisać można dużo, i nie przypominam sobie żebym się komuś zwierzał z moich metod zarobkowych. A to, że ktoś sobie coś wnioskuje to jest inna sprawa. Czekam, aż ktoś z administracji przyjrzy się tej sprawie. Jest to mój ostatni post w tym wątku. Więcej się tłumaczyć nie zamierzam bo to ja jestem poszkodowanym w tej sprawie. Pozdrawiam RE: Pitek236 - oszust! - daniel42na - 30-03-2015 20:40 Jesteście siebie warci oboje. Chcesz sprzedać lub kupić nisze? Jest na to dział http://zarabiam.com/Forum-Poradniki-i-Nisze-392 i wszystko co odbywa się poza nim jest gównianej jakości ze względu na strach przed recenzją tutora, który obiektywnie ocenia to co widzi. Przecież te wasze "metody, poradniki i nisze" są wałkowane i omawiane tysiące razy na forum wzdłuż i wszerz w dowolnym temacie serwisu sub-sms, bo jak ktoś ma coś unikalnego to na tym sam zarabia a nie sprzedaje. Tacy z was ernerzy, którzy wałują mase osób na sms... a sami dajecie się kroić i manipulować na dzieci, skończcie tą kompromitacje. :| RE: Pitek236 - oszust! - sirgonzalo7 - 14-04-2015 06:37 Może trochę odkopie temat, ale pitek pisał do mnie na pw, że umie szybko coś rozpromowac na facebooku i nie ma niszy, podał swoje gg ja mu podałem przykładowa niszę i jakoś tak poszło, po 2h usunął mnie ze znajomych i odebrał prawa administratora w grupie. SCREENY wrzucę po skończeniu zajęć. Ja tam nic nie straciłem ale zachowanie jak najbardziej nie fair. Nie polecam z kolega robić interesów ani współpracowac. |