Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Jak zarabiać na CS:GO/Steam? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Jak zarabiać na CS:GO/Steam? (/Temat-Jak-zarabiac-na-CS-GO-Steam-111038)

Strony: 1 2

RE: Jak zarabiać na CS:GO/Steam? - komorxd - 27-03-2015 19:13

Trzeba znać teamy, na jakich mapach są mocni słabi, jeżeli się tym nie interesujesz nawet nie masz co podchodzić do tego tak jak zresztą w zwykłej bukmacherce.

RE: Jak zarabiać na CS:GO/Steam? - TheKaczorek178 - 27-03-2015 19:24

Uwierz mi że ze stronami (dodam do poradnika później) da radę. Są goście co się tym zajmują i wychodzi im to dobrze. Wink

RE: Jak zarabiać na CS:GO/Steam? - Guacamoled - 28-03-2015 09:37

Dodam trochę od siebie. Zakładając nowe konto na Steamie musimy włączyć Steam Guard (YT) i po dwóch tygodniach możemy się wymieniać. Doładowując konto za kilka euro lub kupując grę dopiero po miesiącu można korzystać z rynku. Co gorsze każdy przedmiot można wymienić dopiero 9 dni po zakupie. Co do betów polecam stronę CSGOlounge Betting Advice (ma ok. 80 k) i CSGO Bets Guru. Znam stronę gdzie doładowuje się PayPalem i można mieć odrazu skiny, wczoraj wpłaciłem 10 $ i po kilku chwilach wybrałem sobie skiny za 10 $. Korzystając z tej strony praktycznie dwa tygodnie od założenia nowego konta można mieć już skiny gotowe do wymiany. Stronkę chętnie podam na PW.

@EDIT: Tam można też wystawić swoje skiny na sprzedaż i później wypłacić na PayPal Smile)

RE: Jak zarabiać na CS:GO/Steam? - alizen - 30-03-2015 15:52

Jeżeli chce ktoś już mieć dobre analizy to polecam CS:GO Bets Yakoshi gosciu pisze konkretnie a nie tak jak dużo ludzi "TSM wygra bo tak"

RE: Jak zarabiać na CS:GO/Steam? - Pmxq - 30-03-2015 21:15

spoko poradnik, repik leci ;>

RE: Jak zarabiać na CS:GO/Steam? - wojtekmi12 - 26-04-2015 19:11

Sam mam konto z CS:GO i kilka skrzynek, więc spróbuje się pobawić. Żalu nie będzie jak strace, o skrzynki po 0,40 E

RE: Jak zarabiać na CS:GO/Steam? - wilmak1 - 28-04-2015 19:13

Dzięki za poradnik Smile
Pozdrawiam