Świadomy sen - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Świadomy sen (/Temat-Swiadomy-sen-11097) Strony: 1 2 |
RE: Świadomy sen - Razer - 30-07-2010 20:00 Tak jak pisaliśmy na SB, miałem, dawno nie ćwiczyłem, udzieliłem kilak instr na SB wczoraj i sam z siebie się wywołał RE: Świadomy sen - Daminn - 30-07-2010 20:27 To nie jest tak hop siup, że chcesz i będzie. Wiele osób myli świadomy sen ze zwykłym snem, np. jak to ktoś wspomniał rozmowa o prace. To nie to, to zwykły sen powstały z emocji. Śs wymaga wiele miesięcy treningu. Jak poczytasz jak trenować już pierwszej nocy będziesz mieć, że świadomie śnisz, ale to bezie zwykły sen w którym śnisz ze świadomie śnisz. Ja trenuje od 1.5 roku i efekty są. Jednak mam problemy bo w rl nie noszę żadnych charakterystycznych przedmiotów dzięki którym rozróżnię sen od rl i czasami się gubię xD Wystarczy bransoletka. Naprawdę polecam, szczególnie latanie i skakanie z budynków na glebe ;] RE: Świadomy sen - Smerfetka - 30-07-2010 22:24 @UP Co to przeszkadza czy my to śnimy czy coś, ale i tak mamy nieograniczoną kontrolę Mam pytanie na szybko: Co zrobić fajnego we snie jak mi się uda 1 raz ? Latanie odpada RE: Świadomy sen - Daminn - 31-07-2010 21:55 A przeszkadza, i to dużo. Bo jeżeli kontrola ci się tylko śni to zrobisz to, o czym myślałeś że zrobisz kiedy ci się uda 1 raz. To jest ZWYKŁY sen. RE: Świadomy sen - Smerfetka - 01-08-2010 08:19 Daminn na forum o świadomych snach piszą że to nie prawda Zwłaszcza gdy robimy technike WILD Mi się śniło że miałem świadomy sen ale to na początku tak jest (pierwsze dni) Zazwyczaj ludzią po 2 tygodniach wychodzi świadomy sen dzięki testom rzeczywistości i 1 dzień na technike wild Dzisiaj wild spróbóję RE: Świadomy sen - Daminn - 01-08-2010 15:30 No to pisałem że na początku tylko śnisz o tym że go masz;] Powodzenia |