Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Świadomy sen - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Świadomy sen (/Temat-Swiadomy-sen-11097)

Strony: 1 2

RE: Świadomy sen - Razer - 30-07-2010 20:00

Tak jak pisaliśmy na SB, miałem, dawno nie ćwiczyłem, udzieliłem kilak instr na SB wczoraj i sam z siebie się wywołał Wink

RE: Świadomy sen - Daminn - 30-07-2010 20:27

To nie jest tak hop siup, że chcesz i będzie. Wiele osób myli świadomy sen ze zwykłym snem, np. jak to ktoś wspomniał rozmowa o prace. To nie to, to zwykły sen powstały z emocji. Śs wymaga wiele miesięcy treningu. Jak poczytasz jak trenować już pierwszej nocy będziesz mieć, że świadomie śnisz, ale to bezie zwykły sen w którym śnisz ze świadomie śnisz. Ja trenuje od 1.5 roku i efekty są. Jednak mam problemy bo w rl nie noszę żadnych charakterystycznych przedmiotów dzięki którym rozróżnię sen od rl i czasami się gubię xD Wystarczy bransoletka. Naprawdę polecam, szczególnie latanie i skakanie z budynków na glebe ;]

RE: Świadomy sen - Smerfetka - 30-07-2010 22:24

@UP

Co to przeszkadza czy my to śnimy czy coś, ale i tak mamy nieograniczoną kontrolę Big Grin

Mam pytanie na szybko:

Co zrobić fajnego we snie jak mi się uda 1 raz ? Latanie odpada

RE: Świadomy sen - Daminn - 31-07-2010 21:55

A przeszkadza, i to dużo. Bo jeżeli kontrola ci się tylko śni to zrobisz to, o czym myślałeś że zrobisz kiedy ci się uda 1 raz. To jest ZWYKŁY sen.

RE: Świadomy sen - Smerfetka - 01-08-2010 08:19

Daminn na forum o świadomych snach piszą że to nie prawda Big Grin Zwłaszcza gdy robimy technike WILD

Mi się śniło że miałem świadomy sen ale to na początku tak jest (pierwsze dni)

Zazwyczaj ludzią po 2 tygodniach wychodzi świadomy sen dzięki testom rzeczywistości i 1 dzień na technike wild

Dzisiaj wild spróbóję Smile

RE: Świadomy sen - Daminn - 01-08-2010 15:30

No to pisałem że na początku tylko śnisz o tym że go masz;] PowodzeniaWink