Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
FP Facebook - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451)
+--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452)
+--- Wątek: FP Facebook (/Temat-FP-Facebook-110871)

Strony: 1 2

RE: FP Facebook - Szrejter - 22-03-2015 13:54

Na pewno ktoś ci powie co zrobić... Jak już to ta osoba by sama zrobiła fp i później zgarnela hajs. Wymysł coś a może akurat trafisz Wink

RE: FP Facebook - thc19905 - 22-03-2015 14:05

Wymyśl coś gibusowego i reklamę kupić

RE: FP Facebook - dyzia - 22-03-2015 14:06

Dokładnie tak jak napisał Szrejter. Nikt Ci nie odda swojej unikalnej niszy, bo przecież nikt normalny nie chce sobie tworzyć konkurencji na obszarze, który jest dla niego niezwykle korzystny.
Nie rozumiem po co chcesz coś robić na siłę. Wymyśl coś sam. Na kopiowaniu nikt jeszcze porządnych pieniędzy nie zrobił i to powinieneś zrozumieć przede wszystkim, bo nie dotyczy to tylko zarabiania w internecie, ale każdej możliwej ścieżki zawodowej o ile nie klepiesz w fabryce śrubek. Jak nie masz unikalnego pomysłu, a moim zdaniem Ty nawet nie masz pomysłu na prowadzenie tej strony to robienie milionowego klona kwejka czy innej tego typu strony nie wiem co miałoby Ci przynieść. Nawet wypracowanie jakiegokolwiek zysku w takim wypadku moim zdaniem będzie bardzo krótkofalowe.

RE: FP Facebook - LastWish - 22-03-2015 14:20

Nie chodzi mi tu o zysk , chcę mieć poprostu dobrego fan page i wrzucać na niego różne ciekawe rzeczy.

RE: FP Facebook - dyzia - 22-03-2015 14:33

Ale skoro sam nie masz pomysłu na stronę jaką w ogóle chcesz prowadzić to czego oczekujesz po tym forum? Ja nie rozumiem już Twojego pierwszego pytania w tym temacie. Rozumiem jakieś konkretne, typowo praktyczne porady, ale podpowiedzi nawet wobec tematyki strony? Całe to forum jest jednym wielkim poradnikiem. Wystarczy, że przeczytałbyś kilka tematów i mając odrobinę kreatywności w sobie jesteś w stanie zrobić coś naprawdę mega, ale nie licz na to, że ktoś będzie Cię prowadził aż tak bardzo za rączkę, żeby uczyć Cię o nazwie FP i jego tematyce.
Napisaliśmy Ci w jaki sposób możesz się reklamować. Skoro uważasz, że możesz się wybić to po prostu nad tym pracuj. Więcej raczej Ci nikt nie podpowie.

RE: FP Facebook - LastWish - 22-03-2015 14:53

Trudno jest coś wymyślic ponieważ sporo jest tez tego niestety. Gdzie mogę zobaczyc najpopularniejsze polskie fan page??

RE: FP Facebook - Duxone00 - 22-03-2015 20:04

(22-03-2015 14:53)LastWish napisał(a):  Trudno jest coś wymyślic ponieważ sporo jest tez tego niestety. Gdzie mogę zobaczyc najpopularniejsze polskie fan page??

np ten z tego co widzę nieźle sobie radzą. https://www.facebook.com/pages/Siostry-Bukowskie/397376093659564

RE: FP Facebook - LastWish - 22-03-2015 23:20

Za sam wygląd ich juz lajk na strone leci Big Grin Ale jak myslicie dać w nazwie coś rymującego sie czy jakieś bardziej unikatowe cos jak mi do głowy wpadnie.