10€ Za Darmo Na Bukmachera - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 10€ Za Darmo Na Bukmachera (/Temat-10%E2%82%AC-Za-Darmo-Na-Bukmachera-110858) |
RE: 10€ Za Darmo Na Bukmachera - Seapo - 23-03-2015 21:17 Ale ja nie dostałem tego bonusu,pomimo że wszystko zrobiłem jak trzeba. RE: 10€ Za Darmo Na Bukmachera - MAZIK - 23-03-2015 22:19 Jak ktos nie dostał bonusa 10€ z Automatu po wpisaniu przy rejestracji kodu free10 Należy w tej sytuacji wysłac emaila podając swój username z prosbą o dodanie powitalnego darmowego bonusa 10€ na email [email protected] Czyli po rejestracji wysyłamy wiadomosc o tresci " Hello my username is ....... can you add me Welcome bonus 10€ - Thanks na [email protected] Bonus zostanie dodany w ciagu 24-48h ( otrzymamy emaila o tresci "The free10 has been added to your account. Regards, SpiffxSupport ") RE: 10€ Za Darmo Na Bukmachera - tidid - 26-03-2015 14:27 Bonus jest aktualny, trzeba potwierdzić regulamin, gdy wpiszemy kod. Bukmacher jednak beznadziejny. Wyłącznie Liga angielska i międzynarodowe... RE: 10€ Za Darmo Na Bukmachera - zon - 26-03-2015 15:03 Zarejestrowałem się, od razu dostałem bonus... Tylko zasady na tym bukmacherze są tak powalone, że już nic z tego nie rozumiem RE: 10€ Za Darmo Na Bukmachera - machen2601 - 26-03-2015 15:30 Aktualne, róbcie tak jak napisał MAZIK i śmiga RE: 10€ Za Darmo Na Bukmachera - Santos - 26-03-2015 15:44 ile trzeba wpłacić zeby moc wypłacić RE: 10€ Za Darmo Na Bukmachera - MAZIK - 26-03-2015 17:36 Wpłacasz minimum depozyt obracasz x 1 i wypłacasz calosc. RE: 10€ Za Darmo Na Bukmachera - KMK - 26-03-2015 19:17 Czyli minimalny depozyt wynosi 30 euro? Tyle jest minimum przy wpłacie kartą, nie jest napisane jakie jest minimum na wpłatę przelewem. I te 30 euro też trzeba raz obrócić? Jakby oferta nie była taka uboga to może i nie takie złe warunki by były. No, ale tam są tylko do wyboru Premier League, eliminacje do Euro i Liga Mistrzów. I nie rozumiem jak tam obstawiać. RE: 10€ Za Darmo Na Bukmachera - zon - 26-03-2015 22:36 Znalezione gdzieś w necie, w miarę zrozumiałem zasady po przeczytaniu: Cytat:Giełda spiffindex to coś na zasadzie forexu, czyli stawiamy na wachania kursu, stawiając BUY na under stawiamy że kurs spadnie poniżej stawki ( ceny ) po której stawiamy jeśli jest to pre-match to stawiamy powiedzmy 10€ po kursie 2.90 na mecz man city-barca na city jeśli do początku meczu kurs wystawiony przez nas spadnie do 2.85 wygrywamy 50€ ( 5 punktów procentowych czyli różnica między 2.90 a 2.85 ) o ile city wygra mecz, jeśli kurs przed meczem wzrośnie do 2.91 chociaż a city wygra to nie wygrywamy nic, tak samo jeśli spadnie a city nie wygra także zostajemy z niczym. nie jestem na 100% pewien o czego zależą wachania kursu z reguły u bukmacherów przed meczem od tego co ludzie stawiają czyli jeśli dużo osób stawiam na man city kurs powinien spaść, ponieważ bukmacher minimalizuje straty, natomiast w takim wypadku kurs na barcę wzrosnąć. Opcje in-play opisał kolega wyżej bardzo dobrze. RE: 10€ Za Darmo Na Bukmachera - KMK - 27-03-2015 11:44 Dzisiaj dostałem od nich wiadomość z jakimś nowym regulaminem Cytat:We would like to inform you that the T&Cs of the Free10 have been amended. A copy of the new T&Cs can be found below: Jak rozumiem ten punkt (Deposits and turnover on SpiffIndex must be equal or above the withdrawal amount.) znaczy, żeby móc wypłacić hajs z bonusu, trzeba wpłacić równowartość wygranej? Np ugraliśmy z 10 euro 50 euro to trzeba wpłacić 50 euro? Jak tak to lipa, szkoda się w to bawić. |