[Rozwiązane]Kupowanie w shopie lockerz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Kupowanie w shopie lockerz (/Temat-Rozwiazane-Kupowanie-w-shopie-lockerz-11082) Strony: 1 2 |
RE: Kupowanie w shopie lockerz - Synkretysta - 05-08-2010 13:21 możemy na adres USA - i tak zrobiłem, i na ten adres nie ma jeszcze dostawy. RE: Kupowanie w shopie lockerz - kreatywny - 05-08-2010 14:09 spokojnie to nie jest takie chop siup ;pp RE: Kupowanie w shopie lockerz - Synkretysta - 05-08-2010 17:42 i odpowiedź: Cytat:Thanks for your support of Lockerz. We've checked in to the status of your order, and unfortunately, because of inventory shortages, your item has been backordered. You'll receive a shipping confirmation and tracking number as soon as your item ships. czyli jednak jest nadzieja ...tylko pytanie - czemu sprzedają jeśli nie mają na stanie? Znów wychodzi że sklep jest niedopracowany. i za moje frustration dodali mi 25 PTZ... [Rozwiązane]Kupowanie w shopie lockerz - Marello - 19-03-2011 11:30 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |