Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
DZIWNE AWIZO z poczty - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: DZIWNE AWIZO z poczty (/Temat-DZIWNE-AWIZO-z-poczty-110542)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: DZIWNE AWIZO z poczty - tomswi - 14-03-2015 20:56

Pozostaje mi iść na pocztę , zagrać idiotę i zapytać się co to dokładniej jest. Aż szkoda że poczta zamknięta w niedziele Sad

RE: DZIWNE AWIZO z poczty - asiorek - 14-03-2015 21:06

pewnei po jakimś czasie doszłą ci paczka z chin. w chinach przewaznie przychodzą w takiej jak by kopercie ;D wiec dlatego masz to jako list Smile idź na pocztę i spokojnie odbieraj ;D albo jak ci babka poda do okienka zobacz i ucieknij jak ninja Jerk2

RE: DZIWNE AWIZO z poczty - tomswi - 14-03-2015 21:07

(14-03-2015 21:06)asiorek napisał(a):  pewnei po jakimś czasie doszłą ci paczka z chin. w chinach przewaznie przychodzą w takiej jak by kopercie ;D wiec dlatego masz to jako list Smile idź na pocztę i spokojnie odbieraj ;D albo jak ci babka poda do okienka zobacz i ucieknij jak ninja Jerk2

No niby to takie proste , ale ja z Chin nigdy nic w życiu nie zamawiałem. Nie może być mowy o pomyłce bo w końcu imię nazwisko , adres pasują

RE: DZIWNE AWIZO z poczty - asiorek - 14-03-2015 21:10

no ale to chiny to tym bardziej po prostu idź jak człowiek, przecież Cię nikt nie zamknie ;D

RE: DZIWNE AWIZO z poczty - tomswi - 14-03-2015 21:15

A bo to wiem czy mi Chinol nie wyskoczy z koperty? Jerk2

A tak serio to poczekam spokojnie do poniedziałku. Chciałem się upewnić czy to list z Chin czy jakieś niezwykłe oznaczenia czy co innego.

RE: DZIWNE AWIZO z poczty - Pumba* - 14-03-2015 21:15

Nie masz nic do stracenia leć na pocztę i pochwal się co tam było

RE: DZIWNE AWIZO z poczty - daniel.loox - 14-03-2015 21:17

bomba z państwa Islamskiego, wysłali z Chin, żeby się nikt nie pokapował.

RE: DZIWNE AWIZO z poczty - TeYroXOfficial - 15-03-2015 12:44

Dostałeś list/paczke zarejestrowaną (możesz śledzić na 17track.net zapewnie), może jednak to z wish'a kupiłeś? Na tej kopercie powinno cos więcej o tym pisać

RE: DZIWNE AWIZO z poczty - szczygielek - 15-03-2015 18:32

a własnie, mozesz śledzić na emonitoring poczta polska, wiec mozesz wbić nr przesyłki i sprawdzic skąd dokładnie paczka przyszła Wink pochwal sie ;p

RE: DZIWNE AWIZO z poczty - domin_dz - 15-03-2015 18:39

Może zamówiłeś coś na allegro i okaże się, że to sprytnie ukryty dropshipping?