![]() |
Prywatny restock dla użytkowników z największą ilościa obejrzanych filmików? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Prywatny restock dla użytkowników z największą ilościa obejrzanych filmików? (/Temat-Prywatny-restock-dla-uzytkownikow-z-najwieksza-iloscia-obejrzanych-filmikow-11040) |
RE: Prywatny restock dla użytkowników z największą ilościa obejrzanych filmików? - rosa1822 - 28-07-2010 22:52 ja mam ponad 900 filmików ale pierd**e oglądać, posiadam ponad 13k PTZ więc narazie mi starczy na Redstocki ![]() RE: Prywatny restock dla użytkowników z największą ilościa obejrzanych filmików? - Nayare - 28-07-2010 23:06 RESTOCKI! RE: Prywatny restock dla użytkowników z największą ilościa obejrzanych filmików? - kreatywny - 28-07-2010 23:15 nie no naciągają nas na oglądanie żeby se kaski nabić i tyle nic więcej.... RE: Prywatny restock dla użytkowników z największą ilościa obejrzanych filmików? - Sonny - 28-07-2010 23:27 Nabijemy im sporo kasy a my tak naprawdę nic wartościowego za to nie dostanemy :/ RE: Prywatny restock dla użytkowników z największą ilościa obejrzanych filmików? - browc17 - 28-07-2010 23:59 ja mam 9k pkt i na co mi więcej jak i tak będą lagi na restocku i zdobędę jak zwykle 25$ ^^ RE: Prywatny restock dla użytkowników z największą ilościa obejrzanych filmików? - Nayare - 29-07-2010 09:49 Sonny, dostaniemy. Oni i tak sa milionerami, a zauwazajac spadek uzytkownikow na stronie postanowili dzialac dajac np. Retro Redemption, na ktorym i tak bylo duzo nagrod. Wygrane Ipody nano, shuffle, 200$, 75$, 50$, 25$, BLue-Ray, Spodenki ![]() RE: Prywatny restock dla użytkowników z największą ilościa obejrzanych filmików? - Sonny - 30-07-2010 22:15 No tak ale są milionerami i jeszcze takie lagi ? RE: Prywatny restock dla użytkowników z największą ilościa obejrzanych filmików? - MotorniczyTramwaju - 30-07-2010 22:17 Będzie 24 szczęściarzy, pewnie 22 Amerykańców, 1 Rusek i 1 Kanadyjczyk. Ciągle podchodzę do tego sceptycznie... RE: Prywatny restock dla użytkowników z największą ilościa obejrzanych filmików? - storagger - 30-07-2010 23:09 A ja jestem dobrej myśli RE: Prywatny restock dla użytkowników z największą ilościa obejrzanych filmików? - Synkretysta - 31-07-2010 08:47 No to już wiadomo. 12 szczęściarzy to ludzie, którzy jeszcze nie zapraszali znajomych i dopiero do tego przystąpią. Ilość potwierdzonych zaproszeń (nie z kont fake) liczona w okresach 6-godzinnych będzie kwalifikować do dodatkowego restocka. czyli 4 razy po 3 osoby. Działajcie...ja odpadam, bo mi się nie chce. UWAGA - jeżeli wypuszczacie zaproszenia, to pilnujcie okresów 6-godzinnych. i kolejnych 12 - to ci którzy oglądną największą liczbę filmików - mogą być oglądane wcześniej (czyli bez naliczenia punktów). Ciekawe co by było, jakbym oglądnął najkrótszy filmik n-razy? Tylko że jeszcze ta wstawka przed filmem 17s. Ona przedłuża oglądanie. |