Bardzo dziwny meil , fake? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396) +---- Wątek: Bardzo dziwny meil , fake? (/Temat-Bardzo-dziwny-meil-fake-110385) |
RE: Bardzo dziwny meil , fake? - daniel42na - 12-03-2015 18:14 Tu raczej chodzi o małą ilość odnowień a nie wizyt/konwersji/leadów. RE: Bardzo dziwny meil , fake? - Lusek - 12-03-2015 18:17 Nie no sorry ale jesli tak by bylo to smiech na sali. Nawet jak masz ze trzy pobrsnia dziennie... I te osoby nie wylacza subskrybcji to lead.ore ma z tego kase. A niech takich osob jak ty bedzie ze 100....to co... Nie oplaca im sie trzymac takich ludzi? Najlepiej niech sie ktos wypowie z leadmore. RE: Bardzo dziwny meil , fake? - aero2 - 12-03-2015 19:20 Jeśli za słabą jakość leadów mają zakończać współpracę, to nie jest to serwis godnego zaufania. Na razie człowiek nic nie mówi bo jest wszystko OK, ale czas pokaże jak to będzie naprawdę. RE: Bardzo dziwny meil , fake? - Guacamoled - 12-03-2015 19:41 Ja dzisiaj zapytałem się LM o moje leady, pokazałem im skąd mam traffic, powiedzieli że nawet jeśli leady są niskiej jakości, ale są zdobywane w uczciwy sposób to wypłaty nie zablokują. Pozdrawiam RE: Bardzo dziwny meil , fake? - rozrubka123 - 12-03-2015 21:00 Tu nie chodzi o zablokowanie wypłaty tylko wyłączenie konta , to mnie martwi. RE: Bardzo dziwny meil , fake? - Voldir - 12-03-2015 21:29 Co cię martwi? Grunt że hajs dostaniesz. Wypłata na koncie będzie to zmieniasz serwis i tyle. Gorzej gdybyś nie dostał wypłaty. RE: Bardzo dziwny meil , fake? - suchy0001 - 12-03-2015 22:48 Coś się zaczyna dziać z lm.. To smutne. Proponuje przestać dawać na start "nowo/słabo zarabiającym" stawek 6 zl a zaczynać od 3,50 i sukcesywnie podnosić a nie potem zamykać konta osobom,które generują kilkanaście leadów miesięcznie. Ja teraz zrobiłem przerwę od lm i dziennie wpada 1/2 leady na kilka wyświetleń to też dostane zaraz bana bo będzie podejrzenie sztucznego ruchu? Za czasów freebiz nie było takich jazd. Tapatalk xperia z2 RE: Bardzo dziwny meil , fake? - prololex - 12-03-2015 23:35 (12-03-2015 22:48)suchy0001 napisał(a): Coś się zaczyna dziać z lm.. To smutne. Mylisz się, było wiele pytań i kontrowersji za czasów freebiz na temat wyłączania kont. Arek ma takie prawo i trzeba to uszanować i cieszyć się, że serwis wypłaca, a nie blokuje konta i zarzuca fraudowanie. To choćby dzięki takiemu działaniu freebiz(leadmore) tak długo przetrwało na rynku sms sub. RE: Bardzo dziwny meil , fake? - suchy0001 - 12-03-2015 23:39 Może i mówisz prawdę,nie sprzeciwiam się.Uważam tylko ze gdyby stawki dla nowych były mniejsze byłoby również mniej problemów i zamykania kont. Ale racja tez ze kombinujacych nie brakuje. Tak jak mówiła Monika z lm,że przykladowo na 100 leadow nie ma żadnego welcoma to podejrzane fakt. A jeśli ktoś chce przykombinowac to tylko na leadmore bo ściągnie mu 4,92 lub nic a dostanie 6 zł gdzie nigdzie indziej dla nowego takiej stawki nie ma więc może to wszytko kwestia ponownego przemyślenia stawek Tapatalk xperia z2 RE: Bardzo dziwny meil , fake? - nicooo - 12-03-2015 23:41 (12-03-2015 23:39)suchy0001 napisał(a): Może i mówisz prawdę,nie sprzeciwiam się.Uważam tylko ze gdyby stawki dla nowych były mniejsze byłoby również mniej problemów i zamykania kont. zgodzę się z tobą , że takie rozwiązanie było by dobre , dawało by to o wiele lepsze rozwiązania dla tych co generują spore ilości leadów. |