Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Kupione, do zamknięcia. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Kupione, do zamknięcia. (/Temat-Kupione-do-zamkniecia-110375)

Strony: 1 2

RE: Polecicie jakiegoś laptopa? - Lusek - 17-03-2015 14:54

Ja tego laptopa którego podałeś w linku, kupiłem w saturnie za 1200zł Smile Jestem zadowolony a wymagania mam takie same jak Ty Smile

RE: Polecicie jakiegoś laptopa? - BobBudowniczy64 - 17-03-2015 15:04

(17-03-2015 14:52)Nupek369 napisał(a):  Myślałem nad dyskiem SSD, duża jest różnica między SSD a HDD??

SSD ma dużo większą prędkość przesyłu danych niż HDD. Jest droższy i ma mniejszą pojemność, system zainstalowany na SSD działa bardzo szybko, ścinki to rzadkość. Ja mam dysk SSD na sam system, a HDD na dane.

RE: Polecicie jakiegoś laptopa? - Nupek369 - 17-03-2015 15:34

No i pojawia się jeszcze pytanie czy warto brać dysk SSD kosztem na przykład gorszego procesora?

(17-03-2015 14:54)Lusek napisał(a):  Ja tego laptopa którego podałeś w linku, kupiłem w saturnie za 1200zł Smile Jestem zadowolony a wymagania mam takie same jak Ty Smile

Jesteś pewny, że to ten sam? Bo nie mogę go znaleźć w saturnie, chyba że go wycofali czy coś takiego. Tongue

RE: Polecicie jakiegoś laptopa? - karolek22210 - 17-03-2015 21:01

Jeżeli tylko do Internetu możesz oczywiście wziąć dysk SSD, a groszy procesor, ale raczej nie znajdziesz w tej cenie takiej specyfikacji. Ogólnie w takiej takiej cenie nie ma w zestawie SSD Smile

Kupione, do zamknięcia. - Hybrid1990 - 08-08-2020 21:13

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.