Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[HOT]Najlepszy skracacz w internecie. Nigdy nie bedzie zbanowany!! :) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: [HOT]Najlepszy skracacz w internecie. Nigdy nie bedzie zbanowany!! :) (/Temat-HOT-Najlepszy-skracacz-w-internecie-Nigdy-nie-bedzie-zbanowany-110132)

Strony: 1 2 3

RE: [HOT]Najlepszy skracacz w internecie. Nigdy nie bedzie zbanowany!! :) - FreeZzz - 08-03-2015 20:09

(08-03-2015 19:51)explrlz napisał(a):  
(08-03-2015 19:50)FreeZzz napisał(a):  To już Ci mowię, że jeśli ustawisz na 2 sekundy to domena przez fb zostanie zbanowana w 20 minut Big Grin
Ile proponujesz? Wink

Hmm, możesz spróbować 3 i zobaczyć co na to FB Smile Jeśli ustawisz na 2 sekundy to FB po napisaniu ok. 200 postów z tym linkiem automatycznie go blokuje, testowałem na kilku domenach Wink

Przetestuje Ci przez 5 sekund ja teraz masz Smile Puszczę reklamę Wink

RE: [HOT]Najlepszy skracacz w internecie. Nigdy nie bedzie zbanowany!! :) - explrlz - 08-03-2015 20:26

Ok puść na którejś domenie to zobaczymy ;p ja myślę że 3 sekundy to byłby git Wink

RE: [HOT]Najlepszy skracacz w internecie. Nigdy nie bedzie zbanowany!! :) - FreeZzz - 08-03-2015 20:31

[Obrazek: 91267202402403206154.jpg]

Długo nie trzeba było czkeać Wink

Ale dobra wiadomość jest taka, że zablokowali alians a nie domene Wink

RE: [HOT]Najlepszy skracacz w internecie. Nigdy nie bedzie zbanowany!! :) - explrlz - 08-03-2015 20:35

Przyjdę do domu to ogarnę Wink bo widzę ze alias ma bana Wink

RE: [HOT]Najlepszy skracacz w internecie. Nigdy nie bedzie zbanowany!! :) - FreeZzz - 08-03-2015 20:37

Tak, jeśli chcesz mogę Ci pomóc Wink Ale ogólnie, myślę że min 3 sek to będzie ok Wink Chcesz to mogę pomóc Ci testować na jednej domenie Wink Trochę wejść Ci wbiłem Big Grin

RE: [HOT]Najlepszy skracacz w internecie. Nigdy nie bedzie zbanowany!! :) - Majka - 08-03-2015 20:54

Za dużego wyboru nie ma co do czasu przekierowania. A ten tekst nie da sie zmienić przy tej kilkusekundowej reklamie by ludzi nie odstraszało?

RE: [HOT]Najlepszy skracacz w internecie. Nigdy nie bedzie zbanowany!! :) - explrlz - 08-03-2015 21:10

Zastanawiam sie nad zmiana w ten sposób iż domeny które nie zrywają ramki beda w Ramce a te które zrywają beda automatycznie przenoszone (bez oczekiwania). Na tej zasadzie dziala np Tniesz.pl i bana nie dostal Smile

Możecie teraz zobaczyć jak dziala Smile

RE: [HOT]Najlepszy skracacz w internecie. Nigdy nie bedzie zbanowany!! :) - FreeZzz - 08-03-2015 21:17

Nie, nie, nie Wink To jest bez sensu Smile lepiej dodać zwykłą stronę i tylko napis "Przekierowanie za(odliczanie) i to wszystko albo "Strona pokaże się za(czas)"

RE: [HOT]Najlepszy skracacz w internecie. Nigdy nie bedzie zbanowany!! :) - explrlz - 08-03-2015 21:47

Sprawdzcie teraz i dajcie znac Smile

RE: [HOT]Najlepszy skracacz w internecie. Nigdy nie bedzie zbanowany!! :) - FreeZzz - 08-03-2015 22:10

A nie można dodać zwykłego "trwa przekierowanie" i może jakiegoś logo w rogu Big Grin Bo szpeci trochę Big Grin