![]() |
Wasze propozycje konkursowe ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Forumowe Konkursy (/Forum-Forumowe-Konkursy-12) +--- Wątek: Wasze propozycje konkursowe ! (/Temat-Wasze-propozycje-konkursowe-110) |
RE: Wasze propozycje konkursowe ! - Marello - 21-11-2009 19:26 Tak miałem na myśli baner ![]() RE: Wasze propozycje konkursowe ! - jakubu - 22-11-2009 01:32 Niedawno ja zrobiłem baner, a potem Kleszczu i jego baner jest więc odpada ![]() RE: Wasze propozycje konkursowe ! - Marello - 22-11-2009 14:34 Albo, można odejść od tematyki forum i Lockerza, a mianowicie ogłosić konkurs na najlepszą fotografię ![]() ![]() RE: Wasze propozycje konkursowe ! - Andre101 - 22-11-2009 16:20 Ja mam lepszy pomysł zrobić konkurs o wiedzy o lockerz.com Byly by pytania admin by je zadawal na gg i osoba musiala by odpowiedziec np. w ciagu 20s zeby nie zdazyla na necie znalezc moze byc krotszy czas. Może być czy nie zabardzo? RE: Wasze propozycje konkursowe ! - Marello - 22-11-2009 16:26 Ja jakoś tego nie widzę :/ RE: Wasze propozycje konkursowe ! - Andre101 - 22-11-2009 16:30 No ja to widze chciaz wiem ze ten pomysl nie jest dopracowany. Moge go dopracowac tylko musze wiedziec czy mozliwe ze bedzie zrealizowany czy nie RE: Wasze propozycje konkursowe ! - Kilol - 22-11-2009 16:33 (22-11-2009 16:20)Andre101 napisał(a): Ja mam lepszy pomysł zrobić konkurs o wiedzy o lockerz.com Byly by pytania admin by je zadawal na gg i osoba musiala by odpowiedziec np. w ciagu 20s zeby nie zdazyla na necie znalezc moze byc krotszy czas. Może być czy nie zabardzo? Ale ile byłoby pytań związanych z Lockerzem ? Myślę, że nie więcej niż 5. Lockerz jest tak prostym serwisem, że każdy znałby odpowiedź na pytanie. Po za tym po co Admin miałby się męczyć i pisać do każdego ![]() RE: Wasze propozycje konkursowe ! - Admin - 22-11-2009 16:38 na cos takeigo nie ma szans przeciez nagle kazdy chetny nie bedzie online o tej samej godzine - z różnych powodów, to zdecydowanie odpada RE: Wasze propozycje konkursowe ! - Andre101 - 22-11-2009 17:19 Ale mi nie chodzi zeby o tej samej godzineie tylko dogadal by sie z toba kiedy ma czas kazy i kto najmniej sie pomyli ten wygrywa. Ale jak nie ten to moze inny. pomysle nad jakims konkursem jeszcze i napisze jak cos wymysle RE: Wasze propozycje konkursowe ! - Joker - 06-12-2009 12:58 jak jest konkurs queka to może konkurs cs'a? byśmy zrobili drużyny i która drużyna wygra gra na siebie np. admin gra z andre na jakis 2 typow wygrywa admin i andre to graja admin i andre na siebie ?? albo w samp ?? albo konkurs na najlepszy poradnik (taki ktory najbardziej pomoze) |