Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Poradnik/Nisza] Poradnik do Programów Partnerskich Zwiekszenie Konwersji - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: [Poradnik/Nisza] Poradnik do Programów Partnerskich Zwiekszenie Konwersji (/Temat-Poradnik-Nisza-Poradnik-do-Programow-Partnerskich-Zwiekszenie-Konwersji-109991)

Strony: 1 2 3

RE: [Poradnik/Nisza] Poradnik do Programów Partnerskich Zwiekszenie Konwersji - saq714 - 17-03-2015 04:21

Może ktoś kto kupił już poradnik dac znać jak efekty wyglądają?

RE: [Poradnik/Nisza] Poradnik do Programów Partnerskich Zwiekszenie Konwersji - komorxd - 17-03-2015 17:21

Kupiłem, pomysł nie głupi lecz myślę że trochę za drogo.Chociaż te 75 zł niby nie dużo a zawsze nowy pomysł

RE: [Poradnik/Nisza] Poradnik do Programów Partnerskich Zwiekszenie Konwersji - Loretin21 - 17-03-2015 21:44

Dzięki za opinie ! Smile

No taki już świat informację kosztują Big Grin

RE: [Poradnik/Nisza] Poradnik do Programów Partnerskich Zwiekszenie Konwersji - Canabis - 17-03-2015 23:24

Ja jeszcze raz dziękuje za ten poradnik ! Big Grin Serio wkoncu coś ruszyło z moim zarobkiem na początku 1-3 leady co 2-3 dnia a teraz dosc stabilnie a zwłaszcza że juz nie spamuje jak debil Smile

RE: [Poradnik/Nisza] Poradnik do Programów Partnerskich Zwiekszenie Konwersji - kamil1986 - 23-03-2015 14:04

Może ktoś się wypowiedzieć jak ów poradnik wpłyną na jego zarobki? Będę wdzięczny za wszelkie sugestie.

RE: [Poradnik/Nisza] Poradnik do Programów Partnerskich Zwiekszenie Konwersji - eciver - 28-03-2015 17:49

Zakupiłem poradnik. Jestem zupełnie początkujący, jednak spotkałem się już z metodą w nim zawartą na innym forum, gdzie jest ona udostępniona. Co prawda trochę mniej szczegółowo, ale wisi tam od kilkunastu miesięcy.

Nie wystarczy na pewno sam zakup, żeby zacząć zarabiać. Potrzeba mieć jeszcze dobry pomysł, wtedy ta metoda na pewno będzie pomocna przy jego realizacji.

Cenę spokojnie można odrobić, bo w przypadku dobrej niszy ten sposób wpłynie na konwersję. Jednak wg mnie jest ona zdecydowanie za wysoka.

RE: [Poradnik/Nisza] Poradnik do Programów Partnerskich Zwiekszenie Konwersji - supercola - 29-03-2015 13:08

Również uważam, że cena za wysoka Wink Co prawda nie odrobiłem poradnika, bo nie mam zbytnio czasu aktualnie, ale może kiedyś... Na pewno trzeba mieć jakiś pomysł, bo bez tego ani rusz ! Smile

RE: [Poradnik/Nisza] Poradnik do Programów Partnerskich Zwiekszenie Konwersji - ScroX - 01-04-2015 10:04

(28-03-2015 17:49)eciver napisał(a):  Zakupiłem poradnik. Jestem zupełnie początkujący, jednak spotkałem się już z metodą w nim zawartą na innym forum, gdzie jest ona udostępniona. Co prawda trochę mniej szczegółowo, ale wisi tam od kilkunastu miesięcy.

Jeżeli faktycznie ten poradnik sprzedawany tu jest podobny do metody udostępnionej na konkurencyjnym forum to cena zdecydowanie za wysoka Smile

RE: [Poradnik/Nisza] Poradnik do Programów Partnerskich Zwiekszenie Konwersji - Loretin21 - 02-04-2015 15:58

Nigdzie wcześniej sie z tym nie spotkalem wiec nie wiem o czym mówicie Smile .

Możecie podeslac na priv gdzie taka metoda była wrzucona wcześniej .

Nie bede czegoś sprzedawał po 20zł zeby potem metoda śmigała wszędzie .

RE: [Poradnik/Nisza] Poradnik do Programów Partnerskich Zwiekszenie Konwersji - Bordo - 02-04-2015 16:16

metoda jest gdzieś tam opisana, ale działa na innej niszy, niż to co w tym poradniku. Poradnik mi mega pomógł. Polecam Smile