Nie potrafię zarabiać - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nie potrafię zarabiać (/Temat-Nie-potrafie-zarabiac-109990) Strony: 1 2 |
RE: Nie potrafię zarabiać - Wojtek574 - 06-03-2015 10:34 Ja mam sposób aby trochę chociaż zarobić nie jest to jakiś wspaniały pomysł i pewnie dużo osób o nim słyszało ale zawsze to coś jest tylko jest to trochę nudne. Sposób polega na spamie na fotka.pl zakładasz konto weryfikujesz i wchodzisz w kamerki wybierasz osobe gdzie jest najwięcej widzów i tam spamisz zeby np wchodzili i oceniali twoje fotki bo chcesz wziąśc udział w małej sesij rozbieranej i nie wiesz czy sie nadajesz wogóle. Plus możesz jeszcze wejśc na czat i w zakładkę sex i tam trochę po smamić ale tam jest cięzej bo częsciej banują. Ja w ten sposób trochę zarobiłem 40 zł mało ale zawsze coś Teraz próbuje jakoś zrokręcić mojego fb i fanpage ;D RE: Nie potrafię zarabiać - Gaardian - 06-03-2015 23:25 Kusas, zarejestruj sie na strony takie jak Twickerz, ktore oferuja płatne rejestracje, za każda dostaniesz od 0.10$ w góre, mi z tych wszystkich odrzuciło może 1 albo 2 rejestracje i jak wszystko zrobisz jak należy to szybko uzbierasz do minimum 2$ zeby wypłacić Jest to raczej jednorazowy sposób bo nowe rejestracje przychodza bardzo rzadko. RE: Nie potrafię zarabiać - zwijaspl - 07-03-2015 13:05 Jak mam zarabiac na Firecash.org ? Prosze o pomoc PM RE: Nie potrafię zarabiać - TechByte - 07-03-2015 13:34 Masz promować ich linki, aby ktoś wysłał SMS RE: Nie potrafię zarabiać - exxthc - 07-03-2015 14:06 Pozwole sobie zacytowac "Jeśli sądzisz, że potrafisz to masz rację. Jeśli sądzisz, że nie potrafisz – również masz rację." Nie potrafię zarabiać - surfer0700 - 07-03-2015 14:09 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |