Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Bot do spamu na grupach - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357)
+--- Wątek: Bot do spamu na grupach (/Temat-Bot-do-spamu-na-grupach-109956)

Strony: 1 2

RE: Bot do spamu na grupach - Pumba* - 11-03-2015 19:47

tego chyba się nie obejdzie ale do końca sam nie wiem

RE: Bot do spamu na grupach - Voldir - 11-03-2015 21:05

Przecież tam wybierasz do jakich grup ma Cię dodawać. Najwięcej to chyba 2.5k+ w tym Joiner II bodajże. Nie wiem bo ja tego nie używam już bo mam 300 grup na "matce". Pamiętam jednak że mi wyszukiwało najróżniejsze grupy takie po 10k nawet ale takie i po 10 osób Smile

RE: Bot do spamu na grupach - Sebqu - 01-04-2015 06:17

(10-03-2015 12:56)Voldir napisał(a):  Możesz go mieć za darmo, tak jak @[Klin] napisał ale nie chce mi się bawić. Tak. 9.95$ czyli jakieś 35 zł to jak za darmo. Z NB w jeden dzień zarobiłem prawie 120 zł, czyli prawie 90 zł na czysto a mam spokój na miesiąc. Jak zarobię więcej hajsu to kupię licencję za 95 $ na cały rok.

@[PatrykPolak]
Nie chcesz, nie inwestuj. Nikt Cię do tego nie zmusza ale jeśli za takie możliwości, szkoda wydać Ci 35 zł to siedź, dodawaj do grup i spamuj ręcznie. Te 35 zł na miesiąc za automat, pełną wygodę to jest NIC. Dziennie spamuję nim jakieś 300 grup a ja w tym czasie albo majsterkuję przy Mojej Audicy, jadę z psami do lasu na 3-4 godziny albo wyleguję się na kanapie przed TV Smile
Spamujesz tyle grup z jednego konta? OoO

RE: Bot do spamu na grupach - kuba48 - 01-04-2015 14:43

(01-04-2015 06:17)Sebqu napisał(a):  
(10-03-2015 12:56)Voldir napisał(a):  Możesz go mieć za darmo, tak jak @[Klin] napisał ale nie chce mi się bawić. Tak. 9.95$ czyli jakieś 35 zł to jak za darmo. Z NB w jeden dzień zarobiłem prawie 120 zł, czyli prawie 90 zł na czysto a mam spokój na miesiąc. Jak zarobię więcej hajsu to kupię licencję za 95 $ na cały rok.

@[PatrykPolak]
Nie chcesz, nie inwestuj. Nikt Cię do tego nie zmusza ale jeśli za takie możliwości, szkoda wydać Ci 35 zł to siedź, dodawaj do grup i spamuj ręcznie. Te 35 zł na miesiąc za automat, pełną wygodę to jest NIC. Dziennie spamuję nim jakieś 300 grup a ja w tym czasie albo majsterkuję przy Mojej Audicy, jadę z psami do lasu na 3-4 godziny albo wyleguję się na kanapie przed TV Smile
Spamujesz tyle grup z jednego konta? OoO
Da sie jesli konto z duzym stazem i kilka blokad juz przeszlo to spam zn iego idzie ze hoh