Na kogo oddasz swój głos w wyborach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Na kogo oddasz swój głos w wyborach (/Temat-Na-kogo-oddasz-swoj-glos-w-wyborach-109818) |
RE: Na kogo oddasz swój głos w wyborach - daniel42na - 03-03-2015 20:06 Na wąsatego Janusza oczywiście. Nie to, żebym widział jakieś realne szanse jego kandydatury, ale warto go poprzeć bo wybory parlamentarne się zbliżają. RE: Na kogo oddasz swój głos w wyborach - Watoga - 03-03-2015 20:10 Ja osobiście wacham się nad kandydatem Ruchu Narodowego. Duda odpada bo to marionetka kaczora a PiSowe poglądy wg. nie w smak. Komorowski mnie nie zniechęcił ale jednak troche mało zrobił. M.Ogórek to człowiek czerwonego pana, więc totalnie odpada. JKM to też jakaś alternatywa o ktorej myslalem kiedys jednak teraz bym nie zaglosowal. Kogo w PL potrzeba? Kogos kto zadziała ws. Ukrainy i to konkretnie. I kogos by wspolnie z UE blokowal islam w europie! RE: Na kogo oddasz swój głos w wyborach - michal86ole - 03-03-2015 20:16 W parlamentarnych - Korwin, prezydenckie - na pewno nie Szogun Komorowski RE: Na kogo oddasz swój głos w wyborach - tomswi - 03-03-2015 20:18 Dodałem do wątku ankietę , więc również tam można dodać swoje głosy. Co do Watogi to mnie przekonała wypowiedź Korwina( któremu zarzuca się bycie prorosyjskim) wyraźnie on mówi , że lubi Rosję tylko dlatego , że dzięki Ukrainie jest daleko od Polski. Moim zdaniem Polska nie powinna się mieszać w sytuację na Ukrainie RE: Na kogo oddasz swój głos w wyborach - Max998 - 03-03-2015 20:22 Ja swój głos oddam na Dudę. RE: Na kogo oddasz swój głos w wyborach - daniel42na - 03-03-2015 20:26 Co do wygranej Komorowskiego w 2 turze to nie byłbym taki pewny, bo ostatnie sondaże pokazują iż nie ma takiej miażdżącej przewagi nad Dudą. Stać się tak może, że większość elektoratu głosującego na tych "mniejszych" kandydatów w 1 turze, zagłosuje w drugiej na Dude by po prostu wymienić gajowego taka tylko hipoteza. RE: Na kogo oddasz swój głos w wyborach - tomswi - 03-03-2015 20:34 Moim zdaniem nie ma co patrzeć na sondaże bo CBOS ( Centralne Biuro Ogłupiania Społeczeństwa) pokazuje że Komorowski ma 63% , Duda 15% , a JKM i Ogórek mają 3%. Inny sondaż Millward Browna daje Komorowskiemu 46%, Dudzie 27% , Ogórek 8% i Korwin 4% Sondaże ujawnione dzień po sobie dlatego wszystko pokaże dopiero I tura RE: Na kogo oddasz swój głos w wyborach - Scoobyx - 03-03-2015 21:14 Co wybory, to gorzej z kandydatami, Grodzkie(i/a) na prezydenta? Serio? Ogórek? Bo dała tam gdzie trzeba? Mam nadzieję, że w ciągu kilku lat się to zmieni, choć cuda się niestety nie zdarzają, a szkoda. Korwin = dyktatura. Ja na stanowisku prezydenta widział bym Stonogę, gość, który ma kasę i nie pcha się do koryta, żeby "żreć", jak świnie, tylko chce coś zrobić w końcu pożytecznego. Niestety ktoś się postarał o to, żeby nie było mu zbyt łatwo i zrezygnował. Prawda jest taka, że ktoś kto mógłby coś zmienić na lepsze w tym rządzie, się do niego nie dostanie, bo świnie mają swoje kręgi, które się powiększają o murzynów i obojniaków. Komorowski w tym momencie chyba jest najlepszym kandydatem na to stanowisko. Inna sprawa jest taka, że wszyscy dużo obiecują, a później tego nie spełniają. Do "wyleczenia" tego państwa jeszcze długa droga. RE: Na kogo oddasz swój głos w wyborach - notentego - 03-03-2015 21:34 Nam potrzeba kogoś kto będzie rządził żelazną ręką i stawiał w 100% na interesy państwa, kogoś pokroju Putina. Ja osobiście oddam głos na Pana w muszce Komorowski to taka nasza narodowa maskotka Tu coś palnie, tam strzeli gafe Widzę go bardziej jako komika. Jestem ciekaw kto odda głos na Krzyśka Bengowskiego albo palikota RE: Na kogo oddasz swój głos w wyborach - tomswi - 03-03-2015 21:41 (03-03-2015 21:34)notentego napisał(a): Nam potrzeba kogoś kto będzie rządził żelazną ręką i stawiał w 100% na interesy państwa, kogoś pokroju Putina. Ja osobiście oddam głos na Pana w muszce O ile Krzysio może zdobyć głosy ugrupowań homoseksualnych to głosowanie na Palikota , który zmienia poglądy co wybory to istna głupota. Niby Palikot zdobywa głosy wśród młodych, a ostatnio widziałem że na jego spotkaniu sami ludzie 50+ |