![]() |
LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry (/Temat-LucreLab-Polska-odpowiedz-na-MTV-PV-akcje-ad-packi-gry-109726) |
RE: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry - Shadow271 - 03-03-2015 16:48 (03-03-2015 07:58)infokasa napisał(a): Medal ma dwie strony może lepiej że nie będzie możliwości wpłaty przez PP. Co w przypadku gdyby z byle powodu konto zostało zablokowane? Wiele osób nie czyta regulaminu PP z którego jasno wynika że jest przeznaczony do zakupu towarów i usług, a nie do "inwestycji". No przecież to jest zakup wejść na stronę, wyświetleń banera i LabPoints ![]() No ale fakt mogłoby być jak z clickrev RE: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry - infokasa - 04-03-2015 16:37 Na PP są ostatnio duże naciski tutaj przykład: http://bitcoin.pl/wiadomosci/biznes/775-15-milionow-uzytkownikow-serwisu-mega-skazanych-na-bitcoiny RE: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry - Krechaman - 04-03-2015 16:45 Zacząłbym, gdybym miał jak zainwestować przez paypala :/ Bez inwestycji czeka mnie to samo co na paidverts. Jutro będzie równo drugi miesiąc, a nawet z 1 grupy nie wyszedłem. Miałem może max 8000 bapów. RE: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry - kolorpurpury - 04-03-2015 17:57 Dobrze, że jest BTC bez paypala jakoś się obejdę ![]() Oby to nie był niewypał po wielkich oczekiwaniach ![]() RE: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry - 9Jarek9 - 04-03-2015 18:03 (04-03-2015 16:45)Krechaman napisał(a): Zacząłbym, gdybym miał jak zainwestować przez paypala :/ Bez inwestycji czeka mnie to samo co na paidverts. Jutro będzie równo drugi miesiąc, a nawet z 1 grupy nie wyszedłem. Miałem może max 8000 bapów.Przecież możesz się z kimś wymienić przykładowo 10$ na PP za 10$ na innym procesorze. Jest wiele osób które chętnie przeprowadzą z tobą taką wymianę. RE: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry - Meloman - 07-03-2015 14:26 Ja również programem się interesuję, postanowiłem nawet zakupić dwie domeny związane z tym projektem, dokładniej to : lucrelab.net i lucrelab.eu ![]() Jak na razie przygotowania do programu idą według mnie bardzo dobrze. P.S Nic tak nie cieszy jak 0% opłat na Bitcoinie. RE: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry - rafi213 - 07-03-2015 15:23 też się poważnie zastanawiam nad tym projektem, bo do PV raczej nie bedzie sensu wracac po SWAPIE RE: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry - Handlarz - 07-03-2015 15:44 Ciekawie się zapowiada. RE: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry - Watoga - 07-03-2015 18:34 Sam mysle czy lepiej kupic ich walute i czekac na jej wzrost i sprzedac czy zakupic za to paczki reklamowe. Ciekaw jestem ile bedzie wart LucreCoin na starcie, bo moze sie okazać, ze po inwestycjach ludzi w pakiety walute ładnie podskoczy. RE: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry - olekn1 - 07-03-2015 19:12 Najlepiej nakupić ile się da tych LucreCoinów, bo cena po prelanchu na pewno wzrośnie, bo komu opłacałoby się ją sprzedać taniej? ![]() Nie wiem jak sytuacja będzie wygląda, ale jeżeli od samego początku będzie można kupować LC z dzwignią, to da to ogromny zysk w przeciągu paru tygodni ![]() PS. Początkowa cena za 1 LC to 10¢ |