Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Radio Internetowe - Ktoś Chętny? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Radio Internetowe - Ktoś Chętny? (/Temat-Radio-Internetowe-Ktos-Chetny-109617)

Strony: 1 2

RE: Radio Internetowe - Ktoś Chętny? - examer - 03-03-2015 10:58

Warto sie zastanowić jak ściągnąć słuchaczy, oprócz kolegów i koleżanek. Łupanie i co chwile "jedziemy, jedziemy" może nie wystarczyć.

RE: Radio Internetowe - Ktoś Chętny? - AnnaKa - 03-03-2015 22:28

@[examer] pisałem co może ściągnąć ludzi póki co pomysł jest w fazie zarodkowej.

RE: Radio Internetowe - Ktoś Chętny? - KacperIvD - 05-03-2015 16:23

Panel Radiowy min. 500zl

Lay + kodowanie min. 100zl

czat min. 100zl

Reklama min. 1000zl

Pozycjonowanie 500zl

Projekt forum min. 100zl

Jesli ma ktos tyle kasy i chce zrobic radio to moge sie dolaczyc Tongue

RE: Radio Internetowe - Ktoś Chętny? - TeYroXOfficial - 05-03-2015 16:29

@up
prosze Cie... skąd takie kwoty wytrzasnąłeś? Panel jest banalny + są darmowe. Layout i kodowanie... samemu można ogarnąć w htmlu Wink czat? a po kij wydawać kase na to skoro są darmowe wersje w PHP ? Wink reklama reklamą, radio narazie by było dla nas, a spam na fb? przecież to chwila, wystarczy dać kilku osobą i na jakieś fora Wink Pozycjonowanie? Pff... w stefie jest program pod to Wink O forum już nie wspomne bo to największy banał i nie jest potrzebny w tym wypadku

RE: Radio Internetowe - Ktoś Chętny? - KacperIvD - 05-03-2015 16:56

@UP to czemu jeszcze nie widzę Twojego, przecież miałeś robić Tongue

RE: Radio Internetowe - Ktoś Chętny? - TeYroXOfficial - 05-03-2015 17:00

@up
miałem ale robić samemu sie nie chce Wink Potrzebna do tego jest ekipa. Aktualnie mam inne projekty do realizacji, jeden również z muzyką, DjLive i coś jeszcze samo sie nie rozwinie Wink

RE: Radio Internetowe - Ktoś Chętny? - morenox - 24-05-2015 21:15

Jakie radio? Big Grin RP? PS? DP ? Big Grin

RE: Radio Internetowe - Ktoś Chętny? - xjointmanx - 24-05-2015 21:32

a gdzie rapy? mogę podesłać kilkanaście playlist w tym swoje które na pewno wpadną w ucho bo sam szukam jakiś dobrych odsłuchów z radia ale niektóre są smutne w hoooj Big Grin

RE: Radio Internetowe - Ktoś Chętny? - zjadamkredki - 25-05-2015 13:55

@up
Zajebiste Big Grin Już parę razy słuchałem Big Grin Ale coś jakoś mi się kojarzy nazwa Siódmy Blok, że słyszałem was w radiu kiedyś tylko inny utwór był.

RE: Radio Internetowe - Ktoś Chętny? - TeYroXOfficial - 25-05-2015 14:10

@up
Widzieliście proponowane kategorie muzyczne? Jest tam gdzieś rap? Nie ma. I nie będzie. Rap nie nadaje się do stacji radiowych (internetowych). Nie każdy za tym syfem przepada :v