Sprzedam Konto Lockerz Taniocha!!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Sprzedam Konto Lockerz Taniocha!!! (/Temat-Sprzedam-Konto-Lockerz-Taniocha-10939) Strony: 1 2 |
RE: Sprzedam Konto Lockerz Taniocha!!! - Raziel - 08-08-2010 22:51 czegoś tu nie rozumiem...:s Najpierw piszesz: Cytat:Teraz jest 1237... i prawie w ogóle nie przybywają, bo czasu brak się zaopiekować. Piszcie na pw lub na gg, bo na forum nie zaglądam często.A zaraz potem: Cytat:No to pokaż... ponad 13 tyś PTZ w jeden dzień... no proszę proszę czekam aż udowodnisz, a jak byś umiał czytać to byś wiedział za ile chcę sprzedać...Nie ogarniam... RE: Sprzedam Konto Lockerz Taniocha!!! - burn - 09-08-2010 16:18 Raziel: widzę że na forum są same bystrzaki, które "umieją" czytać ze zrozumieniem... Ile razy już pisałem że filmy nie były w ogóle oglądane..!?. No ale ktoś poprosił abym napisał ile mam PTZ na dzień dzisiejszy to pisz, a wy dalej swoje... życzę szczęścia w życiu z taką inteligencją... RE: Sprzedam Konto Lockerz Taniocha!!! - Bandaid - 09-08-2010 16:41 Burn powiem ci coś: Jesteś pojebany. Skaczesz na każdego sprzedajesz jakieś konto o wartości paru groszy z fenomenalnym wytłumaczeniem: Bo jak se obejrzycie filmiki... I co mam zrobić konto na Lockerz i sprzedać je za !@$^*()_+ kasy bo ma tysiące filmikow do obejrzenia . żal mi cie i twojej matki że cie nie dała rady wychować RE: Sprzedam Konto Lockerz Taniocha!!! - cpr - 09-08-2010 19:07 (09-08-2010 16:41)Bandaid napisał(a): Burn powiem ci coś: Jesteś pojebany. Skaczesz na każdego sprzedajesz jakieś konto o wartości paru groszy z fenomenalnym wytłumaczeniem: Bo jak se obejrzycie filmiki... I co mam zrobić konto na Lockerz i sprzedać je za !@$^*()_+ kasy bo ma tysiące filmikow do obejrzenia . żal mi cie i twojej matki że cie nie dała rady wychować POPIERAM w 100%. RE: Sprzedam Konto Lockerz Taniocha!!! - Dominator - 09-08-2010 19:13 (09-08-2010 16:41)Bandaid napisał(a): Burn powiem ci coś: Jesteś pojebany. Skaczesz na każdego sprzedajesz jakieś konto o wartości paru groszy z fenomenalnym wytłumaczeniem: Bo jak se obejrzycie filmiki... I co mam zrobić konto na Lockerz i sprzedać je za !@$^*()_+ kasy bo ma tysiące filmikow do obejrzenia . żal mi cie i twojej matki że cie nie dała rady wychować Wiesz leszczu że na mamę się nie wrzuca ? Zastanów się co mówisz, skoro Ci jego oferta nie pasuje to się nie wysilaj ! Skoro nie umiesz się odzywać to jesteś niewychowany. RE: Sprzedam Konto Lockerz Taniocha!!! - Bandaid - 09-08-2010 20:32 Dobra racja jego matki winic nie będe w każdym razie nie moge sie doczekać "Błyskotliwej" riposty burna RE: Sprzedam Konto Lockerz Taniocha!!! - burn - 14-08-2010 19:28 (09-08-2010 19:13)Dominator napisał(a):Dominator odpowiedział za mnie.(09-08-2010 16:41)Bandaid napisał(a): Burn powiem ci coś: Jesteś pojebany. Skaczesz na każdego sprzedajesz jakieś konto o wartości paru groszy z fenomenalnym wytłumaczeniem: Bo jak se obejrzycie filmiki... I co mam zrobić konto na Lockerz i sprzedać je za !@$^*()_+ kasy bo ma tysiące filmikow do obejrzenia . żal mi cie i twojej matki że cie nie dała rady wychować RE: Sprzedam Konto Lockerz Taniocha!!! - michal2612 - 14-08-2010 23:51 Burn dam ci dobrą radę pooglądaj te filmy i wystaw na allegro jak dobijesz do 5k za 20zł sprzedasz spokojnie RE: Sprzedam Konto Lockerz Taniocha!!! - burn - 15-08-2010 12:38 No dobra rada, tylko czasu brak na obejrzenie tych filmów. ;/ Sprzedam Konto Lockerz Taniocha!!! - Roben - 30-07-2012 11:18 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |