![]() |
AlexiumCoin - Nowa kryptowaluta z bonusem! ( NOWE INFO ! ) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: AlexiumCoin - Nowa kryptowaluta z bonusem! ( NOWE INFO ! ) (/Temat-AlexiumCoin-Nowa-kryptowaluta-z-bonusem-NOWE-INFO-109259) |
RE: AlexiumCoin - Nowa kryptowaluta z bonusem! ( DARMOWE DO 15 MARCA ) - Watoga - 12-03-2015 10:57 Zapraszam do rejestracji i zgarnięcia darmowych 10AUM. Przypominam że to ostatnie dni tej oferty. ( trwa do 15 marca ) . Warto skorzystać bo może się okazać, że kurs tej kryptowaluty może być wysoki w porówaniu do BTC. Więc jedt to darmowa okazja do zarobku. RE: AlexiumCoin - Nowa kryptowaluta z bonusem! ( DARMOWE DO 15 MARCA ) - Watoga - 14-03-2015 12:55 To już ostatnie momenty na zgarniecie darmowych AUM. Co z tego wyniknie ? Jakie beda ceny za 1 AUM wzgledem btc? Jak zostana rozdane bonusy? Jak bedzie wygladal portfel Wszystkie odpowiedzi powinny pojawic sie w ciagu tygodnia. RE: AlexiumCoin - Nowa kryptowaluta z bonusem! ( DARMOWE DO 15 MARCA ) - patryk6176 - 14-03-2015 19:32 wiadomo dlaczego strona nie dziala ? RE: AlexiumCoin - Nowa kryptowaluta z bonusem! ( DARMOWE DO 15 MARCA ) - Watoga - 15-03-2015 06:49 Strona dziala. Pojawil sie news o zamknieciu rejestracji w ktorym jest tez info ze beda wlasnie usuwac multikonta. RE: AlexiumCoin - Nowa kryptowaluta z bonusem! ( Rejestracja zamknięta ) - patryk6176 - 15-03-2015 09:48 Ehh no to mam pecha bo wczoraj strona nie dzialala RE: AlexiumCoin - Nowa kryptowaluta z bonusem! ( Rejestracja zamknięta ) - Fl0w - 16-03-2015 12:23 Chyba w końcu coś działają z portfelem bo jest info: Currently on the site are technical works. Login only for staff RE: AlexiumCoin - Nowa kryptowaluta z bonusem! ( Rejestracja zamknięta ) - Watoga - 16-03-2015 16:52 Było info że beda sprawdzac multikonta itd. wiec pewnie to to. Co do portfela tez moga go juz otwierac bo gdzies musza te AUM dac :-P Teraz ciekawe jak szybko po powstaniu portfela bedzie mozna wymienic waluty na gieldach. RE: AlexiumCoin - Nowa kryptowaluta z bonusem! ( Rejestracja zamknięta ) - Watoga - 18-03-2015 16:15 Informacje od autorów projektu! W wolnym tłumaczeniu. Cytat:Witamy wszystkich! Decyzja należy teraz do Was czy sprzedajecie im swoje AUM po tym kursie czy też czekacie dłużej i możliwe że sprzedacie swoje AUM po droższej cenie. Ja się jeszcze zastanawiam ale chyba poczekam jeszcze.. bo troche tego uzbieralem. a ticket musze i tak napisac w sprawie bonusow jakie mieli dodatkowo dodawac od 100 do 1000 AUM RE: AlexiumCoin - Nowa kryptowaluta z bonusem! ( NOWE INFO ! ) - evenixx - 18-03-2015 17:53 Napisalem ticket zobaczymy czy wymienia mi aum na btc ![]() RE: AlexiumCoin - Nowa kryptowaluta z bonusem! ( NOWE INFO ! ) - Watoga - 18-03-2015 19:14 evenixx dawaj znać jak tam poszło ;-) Ja uciułałem 250 AUM i chyba to przetrzymam. |