Jak zarobić około 30zł dziennie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak zarobić około 30zł dziennie. (/Temat-Jak-zarobic-okolo-30zl-dziennie-109081) |
RE: Jak zarobić około 30zł dziennie. - szeldo123 - 21-02-2015 22:13 (21-02-2015 21:58)Voldir napisał(a): Spuść troszkę powietrza bo nie daj Boże wylewu dostaniesz. Znasz polskie znaki jak, wielkie litery i inne znaki interpunkcyjne? Ja, Ty, My, Wy - pisze się z wielkie litery. Tak samo jak i "Ciebie". Nie pompuj się tak kolego bo to forum publiczne i każdy ma prawo do własnego zdania i znam wiele przypadków banowania za ruch motywowany, bo mam stały kontakt z tymi osobami a regulamin GameFlow mówi wyraźnie. Była nawet tutaj dyskusja na temat spamu na FB refflinkami, którą Ty najwyraźniej przestałeś... nie piszemy tu o mnie tylko o twojej niewiedzy. specjalnie dla voldira dwa zdjecia wyjasniajace cala sytuacje, prosto od mojego opiekuna w serwisie gameflow: http://scr.hu/4o3u/r0iwz http://scr.hu/4o3u/uc8qv mam nadzieje ze teraz przeprosisz kolege ze tak na niego naskoczyles, uciszysz sie i nie bedziesz pisal takich glupot nie odpisuje na twoje dalsze marne prowokacje RE: Jak zarobić około 30zł dziennie. - Voldir - 21-02-2015 22:46 Ja nie mam zamiaru nikogo przepraszać bo nazwanie tego czegoś poradnikiem jest wielką obrazą dla poradników, które wrzuca @[AnnaKa] Na szczęście tacy jak Ty, nie mogą mi ani komukolwiek niczego kazać. Już na pewno nie, uciszenia się. Z taką pisownią, wstydziłbym się wypowiadać nawet gdziekolwiek. Moje prowokacje? Dobre sobie Zbastuj. Wątek i tak zgłoszony do usunięcia. RE: Jak zarobić około 30zł dziennie. - AnnaKa - 21-02-2015 23:17 Przecież to oszukiwanie wydawcy czyli podchodzi pod fraudowanie. Są to motywacje do rejestracji i ich wartość jest praktycznie pusta. Nie ma sensu takie coś zresztą nic nie pomogłeś ponieważ każdy szanujący się użytkownik Zarabiam.com ma tą wiedzę w jednym paluszku. Również zgłaszam. Tym bardziej że nie masz postów na refy RE: Jak zarobić około 30zł dziennie. - Tidus - 21-02-2015 23:25 (21-02-2015 21:58)Voldir napisał(a): To jest cwaniactwo? Ogarnij się bo Twój tekst zalatuje typową gimbazą. Nie zwracaj komuś uwagi, bo robi błędy ortograficzne, podczas gdy sam robisz ich sporo. Poradnik taki sobie, można sobie dorobić w ten sposób jednorazowo. Są serwisy, które akceptują ruch motywowany, lecz stawki są znacznie mniejsze. Zgłosiłbym, ale wyprzedziliście mnie. RE: Jak zarobić około 30zł dziennie. - alizen - 21-02-2015 23:35 Jeżeli bym to wrzucał pod kanał na yt i opisem "zachęcam do sprawdzenia darmowej gry" to wszystko ok by było? RE: Jak zarobić około 30zł dziennie. - Damkofr - 21-02-2015 23:54 Dla mnie ten poradnik jest bezsensu, sorry. RE: Jak zarobić około 30zł dziennie. - NoDeD - 22-02-2015 00:03 Przepraszam, was myślałem że coś wyjdzie z tego poradnika lecz się myliłem. Chciałem dać coś od siebie lecz nie wyszło. Proszę Pana Admina o usunięcie. RE: Jak zarobić około 30zł dziennie. - Yeahh - 22-02-2015 19:12 (21-02-2015 21:58)Voldir napisał(a): Ja, Ty, My, Wy - pisze się z wielkie litery. Tak samo jak i "Ciebie".Od kiedy to "My, Ty, Wy" to jest jakaś reguła? O.o Jest to jedynie forma grzecznościowa której nie trzeba wcale używać, ale w sumie nie dziwię się, że każdy pisze do ciebie z małej litery. Co do poradnika to jeśli post ma zwykły charakter informacyjny, to nie banują za umieszczanie refów na fanpage/grupach. RE: Jak zarobić około 30zł dziennie. - misterzelek - 22-02-2015 19:19 Nw już w końcu czy akceptują czy nie .... RE: Jak zarobić około 30zł dziennie. - wisniowy13 - 22-02-2015 20:29 (22-02-2015 19:12)Yeahh napisał(a):(21-02-2015 21:58)Voldir napisał(a): Ja, Ty, My, Wy - pisze się z wielkie litery. Tak samo jak i "Ciebie".Od kiedy to "My, Ty, Wy" to jest jakaś reguła? O.o Jest to jedynie forma grzecznościowa której nie trzeba wcale używać, ale w sumie nie dziwię się, że każdy pisze do ciebie z małej litery. Jak już się tak czepiacie języka polskiego to nie "z małej" tylko "małą literą" |