Szukam Bota Do Spamu Na Grupach Fb - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357) +--- Wątek: Szukam Bota Do Spamu Na Grupach Fb (/Temat-Szukam-Bota-Do-Spamu-Na-Grupach-Fb-108912) Strony: 1 2 |
RE: Szukam Bota Do Spamu Na Grupach Fb - mahuzz - 03-07-2016 21:15 @[neox] tylko u Ciebie Poza tym - kto używa domyślnych ustawień ? RE: Szukam Bota Do Spamu Na Grupach Fb - kaczor89 - 03-07-2016 21:44 (03-07-2016 13:18)neox napisał(a): Niestety, ale NB po 26 postach powoduje ban na profil FB, przy domyślnych ustawieniach. Pierwszy raz spotykam się z banem akurat po 26 postach. Ja do niedawna walczyłem z banem po 11 postach. Taka rada ode mnie - zainwestuj w dobrego VPN-a. RE: Szukam Bota Do Spamu Na Grupach Fb - ledeni - 03-07-2016 22:47 Dziwne RE: Szukam Bota Do Spamu Na Grupach Fb - AxonPL - 05-07-2016 20:58 Nie rozumiem ludzi. Chcą zarobić ale nic nie chcą wydać. Fakt że jeśli dopiero zaczynasz to najlepiej przydało by się coś darmowego. Ze swojej strony mogę polecić NinjaBlater, bardzo rozbudowany, 3 dni za free potem 40zł/miesiąc, jednak Ja postanowiłem zainwestować i kupiłem bota od TechByte, czy się opłacało? Zobaczymy jednak 50zł za bota z dożywotnią licencją jest jak dla mnie bardzo atrakcyjną ofertą. Czasem warto zapłacić żeby zyskać jeszcze więcej |