TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO (/Temat-TreePay-pl-Profesjonalna-i-Innowacyjna-Platforma-Programow-Partnerskich-Sprawdz-TO-108529) |
RE: TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO - forumisko - 13-02-2015 22:30 Już mogę zrezygnowac z tego PP, sms wysłany kase pobrało a leada brak... RE: TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO - treepay.pl - 13-02-2015 22:33 (13-02-2015 22:30)forumisko napisał(a): Już mogę zrezygnowac z tego PP, sms wysłany kase pobrało a leada brak... Jesteśmy pewni, że po chwili lead zostanie zaliczony. Najczęściej trwa to od 5 do 20 minut. admin Bartek, zespół TreePay
RE: TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO - Radek4921 - 13-02-2015 22:34 Z tego co zauważyłem leady wpadają z lekkim opóźnieniem. RE: TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO - forumisko - 13-02-2015 22:37 O co w tym chodzi? "przejęcie leadów przegranej drużyny" jesli moja drużyna wygra to dostajemy leady przegranej ale "leady" jako liczbę czy kasę? RE: TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO - treepay.pl - 13-02-2015 22:43 (13-02-2015 22:37)forumisko napisał(a): Każdy lead jest związany z pieniędzmi. Przejmując leada, otrzymujesz tyle pieniędzy ile wart był lead (i samego leada). Jeśli ktoś zdobył leada za 3,50 zł, przejmując go otrzymasz 3,50 zł. admin Bartek, zespół TreePay
RE: TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO - forumisko - 13-02-2015 22:49 Czekam na leada juz od 30 min prawie, jak tak bedzie Wam zaliczało to nie życze Wam owocnej pracy z useraami ;/ RE: TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO - batman - 13-02-2015 22:52 ile partner dajacy swoj numer i zapisujacy do subskrypcji musi zaplacic za smsa na start? bo nie pisze nic i czy musi miec kase na koncie aby zaliczylo leada? Jak sie gosciu nie wypisze ze subskrypcji to w kazdy poniedzialek srode i piatek dostajemy odnowienie?? RE: TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO - treepay.pl - 13-02-2015 22:53 (13-02-2015 22:49)forumisko napisał(a): Czekam na leada juz od 30 min prawie, jak tak bedzie Wam zaliczało to nie życze Wam owocnej pracy z useraami ;/ Zapewniamy, że leady zaliczane są normalnie. Inni użytkownicy nie mają problemów. Sprawdź proszę czy wpisałeś poprawny nr PIN, ponieważ mamy w logach informację, że został podany błędny. admin Bartek, zespół TreePay (13-02-2015 22:52)batman napisał(a): ile partner dajacy swoj numer i zapisujacy do subskrypcji musi zaplacic za smsa na start? bo nie pisze nic SMS kosztuje 6,15 zł brutto. Aby lead został zaliczony użytkownik musi mieć pieniądze na koncie, inaczej nie zapisze się do subskrypcji. Obciążenia są w w dniach: pon., śr., pt. W te dni możecie liczyć na dodatkowe premie z tego tytułu. Więcej w FAQ http://www.treepay.pl/s/faq#nailed admin Karolina, zespół TreePay
RE: TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO - aero2 - 13-02-2015 23:08 Programy swoją kreatywnością znanych marek przypominają mi dawnego iCharge, ale może się mylę. RE: TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO - SokoleOko - 13-02-2015 23:27 da sie gdzies sprawdzic ile mialem wejść ? |