Mercz - oszust - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: Mercz - oszust (/Temat-Mercz-oszust-108514) Strony: 1 2 |
RE: Mercz - oszust - ktostujest - 13-02-2015 20:19 tez bym sie wkurzyl jak ktos by wyjechał w czasie kupna, więc wiesz. RE: Mercz - oszust - redo - 13-02-2015 20:26 A tak z ciekawosci sprawdziłem teraz login i hasło ze screena i pokazuje się taki komunikat: Nieprawidłowy adres e-mail Podany adres e-mail nie jest przypisany do żadnego konta. Możesz się zalogować przy pomocy adresu e-mail, nazwy użytkownika lub telefonu komórkowego przypisanego do Twojego konta. Upewnij się, że wpisujesz te informacje prawidłowo. RE: Mercz - oszust - Mercz - 13-02-2015 20:30 (13-02-2015 20:26)redo napisał(a): A tak z ciekawosci sprawdziłem teraz login i hasło ze screena i pokazuje się taki komunikat: E-mail można zmienić. Robię sobie jaja? Owszem, bo mnie to smieszy, ze wywiazalem sie z umowy, a tu cos takiego. Co do braku kontaktu - to racja, tu moj blad. Ale informowalem Cie, ze wyjezdzam. Brnij dalej w to "bagno". Co do Administracji, im pozostawiam decyzje, wobec siebie nie czuje nic złego. RE: Mercz - oszust - redo - 13-02-2015 20:35 Mnie też nie śmieszy, że wpłaciłem pieniądze i nie dostałem konta. Zresztą mam teraz gdzieś te 40zł, bardziej mi zależy na twoim banie. |