Kasa z astro pending - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: AstroCash (/Forum-AstroCash-338) +---- Wątek: Kasa z astro pending (/Temat-Kasa-z-astro-pending-108296) Strony: 1 2 |
RE: Kasa z astro pending - AstroCash.org - 16-02-2015 12:49 Witam, wypłata została zlecona jako przelew walutowy, dlatego nie została wypłacona, kolega musiał zlecić z dopiskiem. Zleć przelew ponownie i zostanie on normalnie wykonany w PLN bez opłat (jak to zawsze jest) RE: Kasa z astro pending - eloelo997 - 17-02-2015 20:11 kolega nie zlecił z dopiskiem bo sam jemu wypłacałem. mam juz 15 wypłat z astro i zawsze normalnie wypłacaliscie jemu tak samo zleciłem wypłate w regulaminie o ile pamietam pisze ze przelew walutowy nastepuje jezeli napisze się imie nazwisko walutowy a ja wpisałem same imie i nazwisko Nick wolo1995 Wypłaccie wkoncu jemu te pieniądze chłopak i tak długo już czeka RE: Kasa z astro pending - AstroCash.org - 18-02-2015 12:20 Wypłata została już zrobiona Przepraszamy za kłopot, możliwe ze w systemie źle pokazało wypłatę, pozdrawiam! |