Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[SCAM] Tipsclix - bez min. do wypłaty ! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: [SCAM] Tipsclix - bez min. do wypłaty ! (/Temat-SCAM-Tipsclix-bez-min-do-wyplaty-108279)

Strony: 1 2

RE: Tipsclix - bez min. do wypłaty ! - prymul1 - 11-02-2015 20:41

MilanFan, u mnie ta sama sytuacja Xpokerface

Congratulations!
You have won $0.00 into your purchase balance.

RE: Tipsclix - bez min. do wypłaty ! - Watoga - 11-02-2015 21:01

0.00$ za trafiony AdGrid?
Coś tu nie gra.

Trochę się posypało bo by mieć dostęp do forum wyskakuje, że trzeba mieć upgrade jakiś wykupiony.
A czy ktoś miał wypłatę jakąś jeszcze? Bo pisali, że tylko w poniedziałki mają być.

RE: Tipsclix - bez min. do wypłaty ! - MilanFan - 12-02-2015 22:05

W poniedziałek się okaże co i jak... Big Grin

RE: Tipsclix - bez min. do wypłaty ! - MilanFan - 17-02-2015 11:15

Czyli nikt nie dostał wypłaty? Smile

RE: Tipsclix - bez min. do wypłaty ! - grzela52 - 17-02-2015 22:04

Zleciłem wypłatę w niedziele, dostałem wiadomość że kasę jutro dostane, następnego dnia nie było śladu po żadnym zleceniu wypłaty a kase miałem na account balance, więc zleciłem wypłatę jeszcze raz i znowu to samo, za 3 zleceniem po kilkunastu godzinach wyskoczyło że pieniążki wysłane i że mogę wysłać dowód otrzymania kasy ale na koncie paypal ani śladu tej kaski.

RE: Tipsclix - bez min. do wypłaty ! - Watoga - 17-02-2015 22:09

Nie ma co klikac.
Standard konto podniesli wyplate co 30 dni. A tj. piszecie ze nie daja kasy to mamy SCAM.

Wybaczcie.

RE: Tipsclix - bez min. do wypłaty ! - MilanFan - 17-02-2015 22:24

Na szczęście klikałem tam tylko jeden dzień, więc nie mam czego żałować. Big Grin

RE: Tipsclix - bez min. do wypłaty ! - MilanFan - 18-02-2015 21:41

@[Sloniasek], można więc przenieść do działu Oszustwa / Scam. Wink