![]() |
Lockerz uruchamia projekt "FORUM" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Lockerz uruchamia projekt "FORUM" (/Temat-Lockerz-uruchamia-projekt-FORUM-10798) Strony: 1 2 |
RE: Lockerz uruchamia projekt "FORUM" - Yanke$ - 24-07-2010 08:18 ahah dominator ale ci się namieszało ![]() Cytat:I'm taking a few days off email to work on some important projects, Cytat:Biorę kilka dni urlopu, z powodu ważnych projektów, wliczając przygoowania do sklepu dla wszystkich międzynarodowych, Connect też i forum również[wszystko INTERNATIONAL - międzynarodowe](bądźcie gotowi na wszelkie wzmianki w TYM tygodniu).dobre newsy, shop dla Polski nadchodzi ![]() RE: Lockerz uruchamia projekt "FORUM" - Dominator - 24-07-2010 09:33 Ohhh...Yanke$'ik no tak - dzięki. Wczoraj to pisałem na szybko bo miałem sprawę itp, ale dzięki. RE: Lockerz uruchamia projekt "FORUM" - Daminn - 24-07-2010 13:03 Kicha napisał(a):Tylko czy ty wiesz co to znaczy??!Wiem, International czyli międzynarodowy. Kicha napisał(a):Tak bylo duzo wczesniej wspominane ze udostępnią shop dla International. Podali liste "aż" 11 krajów i co? NIC! Polski nie było. No i udostępnili już dawno, teraz udostępnią reszcie. |