[Rozwiązane]Weryfikacja konta Lockerz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Weryfikacja konta Lockerz (/Temat-Rozwiazane-Weryfikacja-konta-Lockerz-10784) Strony: 1 2 |
RE: Weryfikacja konta Lockerz - Yanke$ - 23-07-2010 21:04 To jest chyba oczywiste, isn't it ? ... Po co mają się wytężać i sprawdzać konta użytkownikom, czy mają fake'i itd czy nie. Sprawdzają TYLKO jak nadejdzie wyższa konieczność, czyli wygranie nagrody. RE: Weryfikacja konta Lockerz - Vesperus - 23-07-2010 22:43 Mi się jednak wydaje że LPE jest legalny gdyż mi nagrody nie anulowali a korzystałem z niego. Nie mieli podstaw do anulowania gdyż już się kiedyś przyznałem do fake kont. Co oznacza że chyba anulują tylko za te zaproszenia. RE: Weryfikacja konta Lockerz - Satan - 24-07-2010 10:36 Ja przy 9 fejkach i LPE CHYBA dostanę swojego PP ^^ [Rozwiązane]Weryfikacja konta Lockerz - Marello - 19-03-2011 11:30 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |