Points2shop - idealny sposób na łatwe nagrody lub pieniądze - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Serwisy z Nagrodami, Konkursy Internetowe (/Forum-Serwisy-z-Nagrodami-Konkursy-Internetowe-42) +--- Dział: Dyskusja o serwisach z nagrodami (/Forum-Dyskusja-o-serwisach-z-nagrodami-255) +--- Wątek: Points2shop - idealny sposób na łatwe nagrody lub pieniądze (/Temat-Points2shop-idealny-sposob-na-latwe-nagrody-lub-pieniadze-10780) Strony: 1 2 |
RE: Points2shop - idealny sposób na łatwe nagrody lub pieniądze - Draggy - 23-07-2010 17:08 Ehh.. Wydaje mi się, że będę musiał Was wszystkich przeprosić. W odpowiedzi na wasze zgłoszenia o nie uzyskiwaniu punktów, przekopałem się przez regulamin, i znalazłem punkt, który mówi, że rejestrować się mogą tylko ludzie z USA, UK i Kanady. Ja mieszkam w Anglii, więc nie miałem żadnych problemów. Zapewne to dlatego nie dostajecie punktów. Ja radziłbym jednak trochę poczekać, bo każde zgłoszenie musi zostać akceptowane przez system. Jeśli jednak nic z tego, to wielkie sorry, nie miałem o tym pojęcia. Ja za samych referals nic nie dostaję, tylko za to, co oni zarobią. Nie wiem czy to pomoże, ale gdzieś czytałem o logowaniu się z serwerów proxy.. Nie mam pojęcia o co w tym chodzi, ale możecie spróbować. Jeszcze raz przepraszam osoby, które spędziły swój czas na rejestrację. Jeśli jednak znajdziecie na to jakiś sposób, napiszcie. Refresh Postanowiłem zapytać kogoś doświadczonego w sprawach Points2shop. Oto moja konwersacja z jednym z Administratorów: Draggy: Is there any way to register living in a different country than USA, UK or Canada? LDParker76: They would have to click the Contact link in the upper right and have the Admin manually verify their country. Draggy: Th live in Poland, is it possible for them to earn points etc.? LDParker76: I doubt there's any offers for Poland, but they could still earn cash referring others. They wouldn't be able to rank up or anything. Z tego wynika, że w opinii tego administratora, jedynym sposobem na zdobywanie pieniędzy jest zapraszanie ludzi żyjących w jednym z tych trzech krajów. Oni zarabiali by punkty, wy dostajecie 15% z tego, co oni zarobią. Nie ma sensu zapraszać ludzi z Polski, bo oni nie mogą zarabiać.. Nie wiem czy to pomoże, starałem się zrobić cokolwiek. Point2shop - Rewelacyjna strona z Nagrodami. - skruk1 - 03-01-2015 20:35 Najlepsza Strona Z Nagrodami Jaką Widziałem. Witam. Niedawno natknołem się na pewną strone z nagrodami. A mianowicie points2shop. Teraz moge powiedzieć jedno: -strona rewelacyjna -prosta w obsłudze -na początek dostajemy 250 pkt.które odrazu można wymienić na nagrody (ja zamówiłem kabel HDMI 1,8m) -bardzo szybko awansujemy -zakupy za punkty na amazon.co.uk -szybka przesyłka -możliwość wypłacenia gotówki na Paypal Polecam wszystkim tą stronę. Oto link do strony: Strona do Rejestracji. RE: Point2shop - Rewelacyjna strona z Nagrodami. - evenixx - 03-01-2015 20:40 @[surfer0700] Brak czstego linku I brak na refa RE: Point2shop - Rewelacyjna strona z Nagrodami. - LordBeaK - 03-01-2015 20:44 "Natknołem" RE: Point2shop - Rewelacyjna strona z Nagrodami. - skruk1 - 03-01-2015 21:42 A tyle mam narazie na koncie. Może coś to da. Polecam: Potwierdzenie. RE: Point2shop - Rewelacyjna strona z Nagrodami. - wojtek77774 - 06-01-2015 00:36 Wysyłka do Polski za free? RE: Point2shop - Rewelacyjna strona z Nagrodami. - tribler - 25-01-2015 18:00 Myślę że trzeba chociaż 1% zaplacić, ale mogę się mylić RE: Point2shop - Rewelacyjna strona z Nagrodami. - elektryczna - 26-01-2015 16:53 działa ta strona? wysyłają nagrody? RE: Point2shop - Rewelacyjna strona z Nagrodami. - dexterr06 - 26-03-2015 12:38 podbijam pytanie poprzednika RE: Point2shop - Rewelacyjna strona z Nagrodami. - ZlotyPociONg - 11-10-2015 20:43 Zlecilem wyplate paypal max 2 dni czekania zobaczymy |