morele.net-opinie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Informatyka (/Forum-Informatyka-121) +---- Wątek: morele.net-opinie (/Temat-morele-net-opinie-107676) Strony: 1 2 |
RE: morele.net-opinie - asiorek - 23-02-2015 11:27 Ja powiem tak, we wtorek w nocy złożyłem zamówienie w piątek zestaw był już u mnie złożony. Jednie co to; Kostki które były schowane w tylni boczny panel brzeczaly i w nocy musiałem poodkrecac te obudowy boczne bo mnie kotwica brała, i musialem te kable schować w inne miejsce. No i dysk nie był od dolu do szufladki przykrecony i też mi to trochę halasowalo. A tak nie mam zastrzeżeń RE: morele.net-opinie - Gremquen - 23-02-2015 11:31 Ja zamawiałem ponad rok temu kompa za 3k wraz ze złożeniem. Czekałem chyba 2 tygodnie, aż sprzęt znalazł się u mnie, bo coś tam robili z działem zajmującym się składaniem zestawów. Zestaw złożony dobrze, nic nie musiałem poprawiać. Przeprosili za czas i dali mi rabat na następne zakupy w ramach rekompensaty, także kupiłem pada xbox360 do PC bezprzewodowego 2 dyszki taniej RE: morele.net-opinie - i'wiki - 23-02-2015 17:37 lepszy pc niz lapek RE: morele.net-opinie - averegen - 23-02-2015 17:41 Ja w grudniu kupilem i5 4460 plyta glowna ta sama co autor zalman z3 plus dys 1 tb nowy z wymiany radeon r9 280x za 770pln thermaltake 530w i zaplacilem moze 60zl wiecej od autora a moja karta bije na glowe jego xD |