![]() |
Jak Zarobic Na Ask Fm. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak Zarobic Na Ask Fm. (/Temat-Jak-Zarobic-Na-Ask-Fm-107587) Strony: 1 2 |
RE: Jak Zarobic Na Ask Fm. - matig20 - 02-02-2015 19:45 zapraszam do poradnika z shorte w mojej sygnie RE: Jak Zarobic Na Ask Fm. - ZbysiuK - 02-02-2015 23:51 Koledzy,nie chodzi o blokady ![]() RE: Jak Zarobic Na Ask Fm. - Duxone00 - 03-02-2015 00:09 jeżeli jakieś konto zadaje pytania to ten co odpowiada widzi kto zadał pytanie, tak? jeżeli tak jest to i widzi też jego facjate ![]() i zamiast jakiegoś zdjęcia z gębą dać np białe tło z adresem strony później wszystkie pytania kierować tak by ludzie sami wpisywali url strony czyli musi to być strona typu http://www.costam.pl by przeciętny kowalski nie musiał za dużo przepisywać ![]() by nie wydać ani grosza na tą operację można założyć np na nazwa.pl konto ogarnąć pl domene za darmo i w konfiguracji ustawić przekierowanie na jakiś tam program sub sms. (najlepiej jakiś unikalny typu pusta ofera) w tedy w pytaniu nie podajemy żadnych linków co troszkę powinno opóźnić ask'a z zablokowaniem naszego konta RE: Jak Zarobic Na Ask Fm. - bolo9797 - 03-02-2015 08:39 Tydzien temu na 3k wyslanych pytan mialem 2.4k uu wiec nie wiem w czym problem. Niestety nastepnego dnia kolo 17 zlapal mnie robot i zablokowal domene. Wystarczy w odpowiedni sposob zachecic. RE: Jak Zarobic Na Ask Fm. - ZbysiuK - 05-02-2015 23:56 Ciekawi mnie jak... Linki daje w: opisie profilu, w zdjęciu, w pytaniu i na nie odpowiadam, zmieniam IP, a konta i tak po godzinie są blokowane... RE: Jak Zarobic Na Ask Fm. - matig20 - 06-02-2015 17:47 musisz sobie zrobić przerwe... , nie daj linka w zdjeciu profilowym ... to odrazu widać że fake konto ... np możesz zrobić jakiś film na yt ... i pod filmem link a film z yt wklejasz w pytaniu w asku ... ja na pytaniu z filmem na yt jeszcze nigdy bana nie dostałem .... wiadomo że np . subsms odrazu leci ban... Proponuję zakupić bota od bola warty swojej ceny ... (jeślo go nie masz ![]() RE: Jak Zarobic Na Ask Fm. - ZbysiuK - 06-02-2015 18:30 Kolego mam bota, który sam tworzy konta, sam omija captche (za darmo) działa w tle ![]() Wiec mam troche lepszego niż bolo ![]() Ostatnio próbowałem coś zdziałać na Shorte, wbilem 1300 wyswietlen. Ale znudziło mnie tworzenie nowego konta co godzinę, pół. Teraz zaczynam nowy sposób, jak wypali dam znac ![]() RE: Jak Zarobic Na Ask Fm. - Mercz - 06-02-2015 18:50 Może częstsze przerwy rób? ![]() Bot może na sprzedaż jest? ![]() Jak Zarobic Na Ask Fm. - piotrekprorok - 05-09-2015 23:35 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |