[Rozwiązane]WTF ? 15 sek przed filmem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]WTF ? 15 sek przed filmem (/Temat-Rozwiazane-WTF-15-sek-przed-filmem-10736) |
RE: WTF ? 15 sek przed filmem - Satan - 23-07-2010 21:25 Trochę to wnerwia bo zamiast oglądać filmik musimy oglądać paszczę Anthonego xd RE: WTF ? 15 sek przed filmem - Dominator - 23-07-2010 21:28 No, WTF INTERNATIONAL CIĄGLE W CH^%A !!! RE: WTF ? 15 sek przed filmem - Daminn - 23-07-2010 21:48 Tą reklamę mają zapewne wszyscy wiec nie krzycz. RE: WTF ? 15 sek przed filmem - Nayare - 24-07-2010 11:56 2xup. Ludzie myslcie troche... RE: WTF ? 15 sek przed filmem - ElektroTME - 28-07-2010 11:52 Tą reklamę mam przy każdym filmiku od kilkunastu dni, przetłumaczy mi ktoś jego słowa, jeszcze nie znam angielskiego na tyle żeby zrozumieć. RE: WTF ? 15 sek przed filmem - Tech - 28-07-2010 14:00 @UP: (23-07-2010 10:58)Tech napisał(a): To jest Anthony mówiący, że shop jest już blisko dla międzynarodowych użytkowników. Oczywiście mamy czekać, czytać hallway i takie tam. Ta "reklama" pojawia się od czasu do czasu przed filmikiem RE: WTF ? 15 sek przed filmem - ElektroTME - 28-07-2010 14:46 Czyli nie jest związane z tym że nie mogę się na restock zalogować, wyskakuje mi czerwony napis "Sorry..." Jak to naprawić? RE: WTF ? 15 sek przed filmem - gornada - 28-07-2010 18:08 wytłumacz dokładniej swój problem, bo akurat nie wiem jak można się zalogować na restocka, bo przecież nie ma na razie żadnego "Nie chodzi Ci o reklame, gdzie mówią get cool staff, you watched mevio tv itd ?" swoją droga na jakich filmikach można zobaczyć to "watch cool stuff, get cool stuff"? Na jednych jest a na innych nie RE: WTF ? 15 sek przed filmem - Tech - 28-07-2010 18:17 Cytat:swoją droga na jakich filmikach można zobaczyć to "watch cool stuff, get cool stuff"? Na jednych jest a na innych nie SadNa filmikach z mevio.. Cytat:Czyli nie jest związane z tym że nie mogę się na restock zalogować, wyskakuje mi czerwony napis "Sorry..."Ehh, poczytałbyś trochę forum/bloga. Ostatnio były restocki tylko dla tych co kupili coś z shopu. Będzie też restock generalny - dla wszystkich - po 30 lipca. Żeby się na niego dostać musisz zebrać co najmniej 100PTZ między 1 a 30 lipca. RE: WTF ? 15 sek przed filmem - ElektroTME - 28-07-2010 18:22 W przeciągu ostatnich kilku miesięcy było kilka restocków, na 3 udało mi się trafić, lecz niestety na żaden z nich nie mogłem się zalogować. Sytuacja wyglądała tak: -wchodzę na zielony kwadracik z "Z" wita mnie strona z moją liczbą punktów, mam kilka tyś. -klikam na obrazek, w dowolnym miejscu -przenosi mnie na stronę gdzie trzeba się zalogować -wpisuje dane (email, hasło), klikam enter -strona się odświerza i pojawia się te same okienka do logowania i czerwony napis "Sorry, you're not in this redemption." dane na 100% podawałem dobre, kilkanaście razy każdego restocka, na próżno. chciałbym sobie coś wreszcie zamówić, a nie tak tylko zbierać. EDIT: ok, rozumiem, muszę coś kupić ze sklepu, szkoda że sklep nie jest dla obcokrajowców. Tylko że inni mogą się wbić na restocka. |