Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]WTF ? 15 sek przed filmem - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]WTF ? 15 sek przed filmem (/Temat-Rozwiazane-WTF-15-sek-przed-filmem-10736)

Strony: 1 2 3

RE: WTF ? 15 sek przed filmem - Satan - 23-07-2010 21:25

Trochę to wnerwia bo zamiast oglądać filmik musimy oglądać paszczę Anthonego xd

RE: WTF ? 15 sek przed filmem - Dominator - 23-07-2010 21:28

No, WTF INTERNATIONAL CIĄGLE W CH^%A !!!

RE: WTF ? 15 sek przed filmem - Daminn - 23-07-2010 21:48

Tą reklamę mają zapewne wszyscy wiec nie krzycz.

RE: WTF ? 15 sek przed filmem - Nayare - 24-07-2010 11:56

2xup.
Ludzie myslcie troche...

RE: WTF ? 15 sek przed filmem - ElektroTME - 28-07-2010 11:52

Tą reklamę mam przy każdym filmiku od kilkunastu dni, przetłumaczy mi ktoś jego słowa, jeszcze nie znam angielskiego na tyle żeby zrozumieć.

RE: WTF ? 15 sek przed filmem - Tech - 28-07-2010 14:00

@UP:
(23-07-2010 10:58)Tech napisał(a):  To jest Anthony mówiący, że shop jest już blisko dla międzynarodowych użytkowników. Oczywiście mamy czekać, czytać hallway i takie tam. Ta "reklama" pojawia się od czasu do czasu przed filmikiem Wink

RE: WTF ? 15 sek przed filmem - ElektroTME - 28-07-2010 14:46

Czyli nie jest związane z tym że nie mogę się na restock zalogować, wyskakuje mi czerwony napis "Sorry..."
Jak to naprawić?

RE: WTF ? 15 sek przed filmem - gornada - 28-07-2010 18:08

wytłumacz dokładniej swój problem, bo akurat nie wiem jak można się zalogować na restocka, bo przecież nie ma na razie żadnego
"Nie chodzi Ci o reklame, gdzie mówią get cool staff, you watched mevio tv itd ?"
swoją droga na jakich filmikach można zobaczyć to "watch cool stuff, get cool stuff"? Na jednych jest a na innych nie Sad

RE: WTF ? 15 sek przed filmem - Tech - 28-07-2010 18:17

Cytat:swoją droga na jakich filmikach można zobaczyć to "watch cool stuff, get cool stuff"? Na jednych jest a na innych nie Sad
Na filmikach z mevio..

Cytat:Czyli nie jest związane z tym że nie mogę się na restock zalogować, wyskakuje mi czerwony napis "Sorry..."
Jak to naprawić?
Ehh, poczytałbyś trochę forum/bloga. Ostatnio były restocki tylko dla tych co kupili coś z shopu. Będzie też restock generalny - dla wszystkich - po 30 lipca. Żeby się na niego dostać musisz zebrać co najmniej 100PTZ między 1 a 30 lipca.

RE: WTF ? 15 sek przed filmem - ElektroTME - 28-07-2010 18:22

W przeciągu ostatnich kilku miesięcy było kilka restocków, na 3 udało mi się trafić, lecz niestety na żaden z nich nie mogłem się zalogować.
Sytuacja wyglądała tak:
-wchodzę na zielony kwadracik z "Z" wita mnie strona z moją liczbą punktów, mam kilka tyś.
-klikam na obrazek, w dowolnym miejscu
-przenosi mnie na stronę gdzie trzeba się zalogować
-wpisuje dane (email, hasło), klikam enter
-strona się odświerza i pojawia się te same okienka do logowania i czerwony napis "Sorry, you're not in this redemption."

dane na 100% podawałem dobre, kilkanaście razy każdego restocka, na próżno.
chciałbym sobie coś wreszcie zamówić, a nie tak tylko zbierać.

EDIT: ok, rozumiem, muszę coś kupić ze sklepu, szkoda że sklep nie jest dla obcokrajowców. Tylko że inni mogą się wbić na restocka.