Ekstraklasa - kto mistrzem, kto spadnie? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Sport (/Forum-Sport-118) +---- Wątek: Ekstraklasa - kto mistrzem, kto spadnie? (/Temat-Ekstraklasa-kto-mistrzem-kto-spadnie-10710) |
RE: Ekstraklasa - kto mistrzem, kto spadnie? - MareKSG - 09-08-2010 17:13 (08-08-2010 09:02)Lukisss napisał(a): Ja mogę się założyć O WSZYSTKO, że LEGIA będzie mistrzem na 100%. Pomarzyć każdy może ale wydaje się to bardzo mało realne. Liga jest bardzo wyrównana i nie da się powiedzieć, że ktoś na 100% spadnie, a ktoś inny na 100% będzie mistrzem, więc kompletnie nie rozumie ocb z tym na 100%. Górnik ambitnie walczył z Polonią W., ale niestety jak w sezonie w którym spadli z Ekstraklasy nie wykorzystali swoich sytuacji, a mieli ich zdecydowanie więcej. P.S. Legie widziałem np. w meczu z Dolcanem (Legia 2:3 Dolcan), z Bordeaux (4:1 w plecy) i Ruchem Wysokie Mazowieckie (2:2) i nie wiem czy trening, którym jest niewątpliwie sparing to powód do dumy w Legii. RE: Ekstraklasa - kto mistrzem, kto spadnie? - tv-story - 16-08-2010 19:08 mistrz: Polonia W. spadnie: Wisła i Legia RE: Ekstraklasa - kto mistrzem, kto spadnie? - MareKSG - 16-08-2010 19:14 Lukisss - nie wiem czy dalej chcesz się założyć ale ja bym mógł, bo mogę wiele na tym zyskać. Legia gra żałośnie a Skorża powoli żegna się ze swoją posadą. tv-story - takie rozwiązanie jest bardzo realne RE: Ekstraklasa - kto mistrzem, kto spadnie? - tv-story - 16-08-2010 19:25 myślę, że nawet jeśli Legia byłaby na miejscu spadkowym ITI z PZPNem by coś wymyślili, żeby do tego nie dopuścić RE: Ekstraklasa - kto mistrzem, kto spadnie? - Lukisss - 18-08-2010 15:05 Nooby jesteście i tak górnik spadnie : * Pożal sie dalej na canal + RE: Ekstraklasa - kto mistrzem, kto spadnie? - MareKSG - 18-08-2010 15:36 Typowe zachowanie... Nie ma co dyskutować i zniżać się do tego bardzo niskiego poziomu, bo można podyskutować z kibicami odwiecznych rywali bez takich dziecinnych tekstów (przykład: Lukasz142). Od dawna uważałem Legie za świętą krowe Ekstraklasy, bo mimo widocznej na pierwszy rzut oka korupcji w tym klubie, nikt się nimi nie zajmuje. Przykład: mecz Legia - Górnik w 1994 roku, mecz Legia - Cracovia ostatnio. RE: Ekstraklasa - kto mistrzem, kto spadnie? - Lukasz142 - 18-08-2010 20:08 Wogóle nie ma o czym dyskutować.Legia już pokazała na jakim poziomie potrafi grać(0:3 z Polonią) a w meczu z Cracovią to gol w ostatniej akcji był niecodziennym zjawiskiem i wątpię w to aby sędzia od tak po prostu podyktował ten wolny coś musiało być na linii sędzia-Legia.A jeśli chodzi o korupcje to w tamtych latach praktycznie każdy kupował mecze Górnik czy mój Widzew tak samo i każdy zdaje sobie z tego dobrze sprawę tyle tylko że Pzpn nie rozpatrywał starych spraw bo cała ekstraklasa za korupcje by poleciała. A tutaj coś dla Lukissa prowadząc 2-0 przegrali mistrzostwo w ostatnich minutach 2-3 http://www.youtube.com/watch#!v=5kDEE3v_vtA&feature=related RE: Ekstraklasa - kto mistrzem, kto spadnie? - MareKSG - 25-08-2010 22:22 (22-07-2010 17:43)Lukasz142 napisał(a): Może i masz racje, jednak wydaje mi się, że Gierczak to zdecydowanie piłkarz nie na ekstraklasę a na 3 lige.Ogólnie z wielkim zdziwieniem przyjąłem wiadomość że twój klub podpisał kontrakt z tak bardzo słabym graczem i wydaje mi się że minie parę miesięcy i górnik rozwiąże z nim kontrakt. Po kilku meczach muszę stwierdzić, że się myliłeś. Gierczak mimo swojego wieku gra świetnie i okazał się jednym z najlepszych transferów letnich. Takiego piłkarza w Górniku brakowało, piłkarza który potrafi genialnie rozegrać piłkę a dodatkowo potrafi strzelić bramkę (dzisiaj nawet 2 strzelił w PP) RE: Ekstraklasa - kto mistrzem, kto spadnie? - Guru - 25-08-2010 22:38 wdg większości spadnie arka wdg mnie legia ruch najlepsi a spadnie jaga i arka ;D RE: Ekstraklasa - kto mistrzem, kto spadnie? - Takahari - 26-08-2010 00:33 bytom spada z zabrzem a mistrz Polonia największe szanse |