Znów wierszyk.. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Znów wierszyk.. (/Temat-Znow-wierszyk-10696) Strony: 1 2 |
RE: Znów wierszyk.. - mateja11 - 24-07-2010 12:44 Bardzo bym prosił o pomoc bo zalezy mi na tym wierszyku... Za każda pomoc daje + RE: Znów wierszyk.. - kreatywny - 24-07-2010 12:51 każdego poranka oraz wieczora myślę o tobie, czy ty mnie kochasz.. choć wiem ze zaraz sie znów spotkamy cierpię i tęsknie jak za mlekiem mamy xd czekam na głos twój, na twe spojrzenie na zapach twój, oraz westchnienie myślami wybiegam w przyszłość daleką z bulu i smutku za mą kobietą PS; do dupy taki romantyczny temat, ciężko coś skroić RE: Znów wierszyk.. - mateja11 - 24-07-2010 16:00 kreatywny duzy + dla Cb thx Znów wierszyk.. - Kilol - 11-03-2011 01:41 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |