LD czyli świadomy sen - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: LD czyli świadomy sen (/Temat-LD-czyli-swiadomy-sen-106849) |
RE: LD czyli świadomy sen - RemoverPL - 24-01-2015 21:22 Zdarzyło mi się kilka razy, fajna sprawa, można bliżej poznać swoją podświadomość (22-01-2015 15:21)Krakersik napisał(a): Można potem skoczyć z okna A co, jeżeli ktoś ma skłonności do lunatykowania? RE: LD czyli świadomy sen - Xeosnar - 25-01-2015 00:36 ha, nieźle RE: LD czyli świadomy sen - KacperIvD - 25-01-2015 00:49 Bawie sie tym XD Tu macie super blog o LD itp. http://www.swiadomesnienie.pl Erotycznych haha xd RE: LD czyli świadomy sen - Mauorycy - 25-01-2015 01:35 ... RE: LD czyli świadomy sen - unforgivable - 25-01-2015 01:39 (25-01-2015 01:35)Mauorycy napisał(a):(24-01-2015 21:22)RemoverPL napisał(a): Zdarzyło mi się kilka razy, fajna sprawa, można bliżej poznać swoją podświadomość Ty śpisz czy lunatykujesz? RE: LD czyli świadomy sen - rachman - 25-01-2015 03:01 film incepcja... fajny film. za pomocą jakiegoś środka chemicznego i urządzonka połączyć świadome śnienie kilku osób? fajne ale wątpię. przynajmniej na razie, raczej nie prędko się to uda. 1 osoba jeden sen i sobie w tym śnie kreujesz ok ale by inne osoby weszły do Twojego snu i z Tobą kreowały? kilka osób mających sprzeczne chęci, marzenia, doświadczenia... nawet w realnym życiu ciężko to skorelować. ciężka bardzo sprawa bo sen (nawet tzw. świadomy) to nie tylko kreowanie swoich wizji które ewentualnie kiedyś ktoś ujarzmi i wymyśli sposób by synchronizować twory kilku osób na raz. pierwsze maszyny tego typu będą pewnie wyglądać jak pierwsze komputery czyli szafy 3-drzwiowe a nie mini walizeczki co innego oszukiwać świadomość okularami do gier a co innego ingerować w sen. technologia idzie szybko z rozwojem ale jak chodzi o nasze mózgi to nauka mało o nich jeszcze wie. chyba żeby odrzucić cały złom technologiczny i łączyć to na innych poziomach świadomości. odpowiednie treningi i właściwie to byłoby możliwe. czytałem kiedyś o osobach to praktykujących raczej nie zmyślali bo zajmowali się tym co sam kiedyś praktykowałem, takie rzeczy to raczej nic jakoś bardzo zaskakującego były. sny jakoś nigdy mnie nie rajcowały, może z raz miałem świadomy sen, bez ćwiczeń. bawiłem się chętniej w kreowanie rzeczywistości to dopiero emocje RE: LD czyli świadomy sen - rekki - 31-01-2015 14:40 Taka incepcja w realnym życiu to byłoby coś Kilka lat temu dużo czytałem na temat świadomego śnienia, ale nie udało mi się dojść do celu. Kilka razy miałem sny a'la świadome, ale jednak to nie było to, czego oczekiwałem.. RE: LD czyli świadomy sen - rachman - 31-01-2015 15:18 @rekki to pobaw się z energią. Świadomość swojej energii ciała rozbudzi w Tobie pewne inne też umiejętności a i w snach to pomoże. Świetna zabawa i w gruncie rzeczy nawet pożyteczna dla organizmu RE: LD czyli świadomy sen - Sznurek11 - 18-03-2015 18:52 Jeśli chodzi o świadome śnienie to ja polecam stronę: kontrolowanesny.pl RE: LD czyli świadomy sen - vivat32 - 08-04-2015 15:36 udało mi się raz czy dwa, fajne przeżycie |