![]() |
Dziennik paoz'a - PPI, nie do konca od podstaw :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik paoz'a - PPI, nie do konca od podstaw :) (/Temat-Dziennik-paoz-a-PPI-nie-do-konca-od-podstaw-106788) |
RE: Dziennik paoz'a - PPI, nie do konca od podstaw :) - paoz - 24-01-2015 19:23 Dzień 2
23.01.2015 Dodalem 15 postow na bloga i strasznie dlugo mi to zajelo. Wiele rzeczy mnie rozpraszalo ;p Moje główne cele:
Cele wczorajsze:
Cele na dzis:
Dzień 3
24.01.2015 To co wczoraj, wpadlo kilka odwiedzic na strone, glownie z zagranicy ale zadnmych pobran. Myslalem tez i szukalem inspiracji na fanpage i nie chodzi mi o cycki i tylki. Wpadlem na kilka, wydaje mi sie, fajnych nazw, bo jesli chodzi o tematyke, to nic nowego nie potrafilem wymyslic. Zastanawiam sie czy nie usunac z wpisu "Cele na dzis" i zastapic je wpisem "co dzisiaj zrobilem" Wydaje mi sie to lepszym rozwiazaniem. Moje główne cele:
Cele wczorajsze:
Cele na dzis:
Zarobki:
RE: Dziennik paoz'a - PPI, nie do konca od podstaw :) - misterzelek - 24-01-2015 20:41 Powodzenia RE: Dziennik paoz'a - PPI, nie do konca od podstaw :) - Voldir - 24-01-2015 20:50 Fajnie czytać kolejny dziennik PPI ![]() ![]() RE: Dziennik paoz'a - PPI, nie do konca od podstaw :) - paoz - 24-01-2015 23:08 Dzieki wielkie! ![]() ![]() RE: Dziennik paoz'a - PPI, nie do konca od podstaw :) - full2000 - 24-01-2015 23:45 @[paoz] niedługo powinny pojawić się pierwsze efekty ![]() RE: Dziennik paoz'a - PPI, nie do konca od podstaw :) - Xeosnar - 25-01-2015 00:34 Wytrwałości ![]() RE: Dziennik paoz'a - PPI, nie do konca od podstaw :) - paoz - 26-01-2015 00:15 Dzień 4
25.01.2015 Dzisiaj 3 wyswietlenia bloga. ![]() Usunalem z wpisu "Cele na dzis" oraz "cele wczorajsze" zastapię go "Co dzisiaj zrobilem" Dodatkowo musze zrobic cos z moim kompem, czesto sie zawiesza i ciezko mi sie na nim pracuje. Czuje format ![]() Co do FP, nie mysle o nich w sposob zarobku a dlugotrwalym rozwijaniu i zbieraniu prawdziwych /nie fejkowych/ fanow. To samo odnosnie grup. Przyda sie pozadne zaplecze ![]() ![]() ![]() Mam tyle *pierdol* dotyczacych fp, grup, blogow, yt, na kompie ze juz nie ogarniam co gdzie i jak, rozne obrazki, dokumentry tekstowe, i wiele wiecej. Jutro wezme sie za uporzadkowanie tego. Wlasnie wpadlerm na genialny pomysl na 2 FP ![]() ![]() ![]() ![]() Swoja droga, smutne jest to gdy fanpage majacy 200k fanow ma zaledwie KILKA polubien pod postami, i to juz od dawna. Moje główne cele:
Co dzisiaj zrobiłem:
Projekty FP Zarobki:
RE: Dziennik paoz'a - PPI, nie do konca od podstaw :) - paoz - 26-01-2015 23:56 Dzień 5
26.01.2015 Dzisiaj nic praktycznie nie zrobilerm, pozno wstalem i na 14 do roboty, przyjechalem przed 23 no i ogarnalem prywatnego fb, poczte i inne takie pierdoly. Teraz zabieram sie do roboty i nie pojde spac poki strona nie bedzie gotowa. Mam ochote na browara, ale ze jestem zmeczony to padne raz dwa xD EDIT: godzina 3:30. Ide spac. Jestem padniety a musze wstac wczesniej ![]() ![]() ![]() Moje główne cele:
Co dzisiaj zrobiłem:
Projekty FP Zarobki:
RE: Dziennik paoz'a - PPI, nie do konca od podstaw :) - paoz - 28-01-2015 03:53 Dzień 6
27.01.2015 Dzisiaj nic szczegolnego mi sie nie udalo zrobic. Zmeczony tez juz jestemj wiec nie bede sie rozpisywal. Moje główne cele:
Co dzisiaj zrobiłem:
Projekty FP Zarobki:
RE: Dziennik paoz'a - PPI, nie do konca od podstaw :) - paoz - 28-01-2015 19:45 Dzień 7
28.01.2015 Nadal nic nie wpadlo na konto. Poprzedniego bloga zostawie, kilka wejsc dzisiaj zaliczyl i to tylko tyle. Moge dodac ze klikam tez w paidverts ale mysle ze nie ma sensu abym jeszcze tutaj o nim wspominal tymbardziej ze jestem w tej nizszej grupie ![]() Moje główne cele:
Co dzisiaj zrobiłem:
Projekty FP
Zarobki:
|