Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300)
+----- Wątek: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! (/Temat-Autofill-niedozwolony-na-SHOP-owym-restock-u-10676)

Strony: 1 2 3

RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - KristopheR - 22-07-2010 12:24

Czyli JavaScript będzie nie dozwolony? xd

Trochę cienko, mogli by zrobić, że te ruskie boty by były zakazane.

RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - Nayare - 22-07-2010 14:25

Pamietajcie, ze USA ma trzy pola do wpisania nr. telefonu, kiedy my jedno, wiec czas kiedy wybieramy Poland sie jakby wyrownuje (ctrl + f -> Poland -> F3). No i przeciez oni musza jeszcze wybrac stan Smile

RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - gornada - 22-07-2010 19:50

ten ant bot, to pewnie wyśledzą widząc jaki jest odstęp między wpisywaniem w jedno pole a drugie. Nie pozwolą za szybko zmieniać pól

RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - BartuS - 22-07-2010 19:59

Już mogę Wam zdradzić dlaczego nie będzie dozwolony - nie będzie działał. Dlaczego ? Będzie INNY formularz. Ba, będzie inny wygląd zamawiania. Dziś ją testowałem i gdy kliknąłem na JS uzupełnienie, to strona przekierowała do strony z opisem nagrody. Tak więc lepiej nie włączajcie Autofilla

RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - Maj00r - 22-07-2010 20:10

l./;;/

RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - Czarny767 - 22-07-2010 20:15

(22-07-2010 19:59)BartuŚ napisał(a):  Już mogę Wam zdradzić dlaczego nie będzie dozwolony - nie będzie działał. Dlaczego ? Będzie INNY formularz. Ba, będzie inny wygląd zamawiania. Dziś ją testowałem i gdy kliknąłem na JS uzupełnienie, to strona przekierowała do strony z opisem nagrody. Tak więc lepiej nie włączajcie Autofilla
Dzięki,za info.

RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - Dominator - 22-07-2010 20:17

Jak to dobrze być labowcem

RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - DDK - 22-07-2010 20:22

Mogłeś zrobić SS tego formularza i pokazać kod źródłowy.. Big Grin

RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - KristopheR - 22-07-2010 20:36

Bartuś czyli JavaScript odpada?
To co będzie? xd

RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - NaoS - 22-07-2010 20:39

A do samego zalogowania też jest niedozwolony i nie zadziała?