Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dziennik leniucha aka homosia - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Dziennik leniucha aka homosia (/Temat-Dziennik-leniucha-aka-homosia-106670)

Strony: 1 2

RE: Dziennik leniucha aka homosia - Dennisek78 - 21-01-2015 01:06

Dzień drugi:
*Napisałem 3 posty
*Poczytałem trochę o SEO (W praktyce zamierzam się do tego przyłożyć w weekend)
*Mały spam na pewnej grupie
*Zastanawiam się, czy aby nie utworzyć FP... Ale myślę, że to dopiero gdy ruch na moim blogu będzie jakiś troszkę większy Big Grin

Zarobek:$0.00

RE: Dziennik leniucha aka homosia - szufliko - 21-01-2015 19:57

Załóż by to fp promował twoją stronę, łatwiej, szybciej i taniej wypromowac fp niż stronęLol

RE: Dziennik leniucha aka homosia - nykkusek - 21-01-2015 21:22

@[Dennisek78] Tak właśnie patrząc na Twój avatar pomyślałem, że możesz być homo. Potem jednak zobaczyłem nazwę tematu i rozwiało to moje wszystkie wątpliwości. Big Grin

PS. Nie mam nic do gejów Wink

RE: Dziennik leniucha aka homosia - Dennisek78 - 17-02-2015 02:33

Dzień hmmm i tu jest problem, przez parę tygodni nie aktualizowałem dziennika, więc nie wiem jaki tutaj dzień wstawić ... ehhh dobra....

Dzień 3:
*Nowy pomysł na niszę skierowany głównie na Polskę
*Zaniechanie pracy nad moim drugim projektem, problemem było to, iż na ten projekt potrzebuje dobrego wybicia, z moich obecnych funduszy, na dobre wybicie nie ma szans, tak więc dlatego Polska przykuła mą uwagę.
*Zarejestrowałem się na LeadMore, inne sub-sms serwisy były takie "ewww, co to za stawka kolego ejże" więc no ... Pomyślałem że LeadMore najbardziej w tej sytuacji się sprawdza, pewno się zeskami jak ja dołączę do tej społeczności no ale cóż... Jest to ryzyko, które zamierzam podjąć...
*Modyfikejszyn skryptu pod niszę na Polskę, szykujcie się Polaczky, będziecie wpisywać numery telefonu, aż wam się telefon zatnie Lol (Pewno skończy się na samych klikach eh....)

Zarobek: No cóż, to tak, coś wpadało nie powiem że nie.... $0.76 z UK (CPAGrip) i kochane $0.18 z Portugalii (FC ...) łącznie = $0.94 (That's somethingBig Grin)

Dziennik leniucha aka homosia - Hybrid1990 - 30-11-2019 16:54

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.